GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Aero Guest Lodge

4 14kamers/units
Zuid-Afrika | Gauteng | Johannesburg Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Adrian Cooke
1678.91 m | Lat:S 26° 6' 19" Long: E 28° 14' 25" check-in: 14:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer
Aero Guest Lodge is letterlijk binnen handbereik van de Internationale luchthaven OR Tambo van Johannesburg. Op slechts 3 km en daarenboven organiseren ze dan ook nog eens een gratis pendeldienst tussen het verblijf en de luchthaven indien u hen opbelt bij aankomst. Wanneer u een vooraf geboekte transfer wenst, zal hiervoor een kost worden aangerekend en wacht men u op in de aankomsthal.

Het gastenhuis telt 14 luxekamers met eigen ensuite badkamer en is zeer comfortabel ingericht. Ze beschikken over alle moderne, hedendaagse comfort en zijn best ruim te noemen. Er zijn tevens 2 familiekamers, de ene met een dubbel en 2 enkele bedden en de andere met een dubbel en stapelbed. Deze zijn dus geschikt voor max. 4 personen.

De lodge heeft een groot zwembad in een mooie, haast tropische tuin.

TARIEVEN VOOR DE MAAND juni 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking:
- Indien geen familiekamer werd gereserveerd, kan een babybedje worden voorzien mits reservatie (prijs op aanvraag).
- 2 familiekamers, de ene met een dubbel en 2 enkele bedden en de andere met een dubbel en stapelbed. Deze zijn dus geschikt voor max. 4 personen.

Transfers:
- gratis transfer tussen het verblijf en de luchthaven indien u hen opbelt bij aankomst. De chauffeur is er dan binnen de 10 minuten
- Wanneer u een vooraf geboekte transfer wenst, zal hiervoor een kost worden aangerekend en wacht men u reeds op in de aankomsthal bij landing. U hoeft dan na aankomst niet te wachten

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Satelliet TVOpen haardWasserijBibliotheekZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyBraaiParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternetTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

StadGolfNatuurreservaat Township
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Heel gemakkelijk en handig voor een overnachting bij een verdere vlucht 's anderendaags. Zou hier wel niet verblijven voor bv. 3 of 4 nachten, zoals enkele Denen deden, die we daar ontmoetten...

Daniel Rochus en Greta Ferket (12-02-2014)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in