GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

7 Koppies

5kamers/units
Zuid-Afrika | Wijnlanden | Franschhoek Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): James and Marc
330 m | Lat:S 33° 51' 39" Long: E 19° 2' 46" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 11:00
Reserveer
7 Koppies is een exclusief gastenhuis op 50 hectare ongerept fynbos (inheemse vegetatie) op een particulier stuk grond op een werkende boerderij. Het pand ligt bovenop een koppie (kleine heuvel) en biedt een overzicht van de Simonsberg-bergen en de Franschhoek-vallei - een uitzicht dat het beste te genieten is bij zonsondergang, vanaf het terras en het 25-meterbad.
De luxe van 7 Koppies is het gevoel van op een afgelegen plek te zijn, op de top van een heuvel te zitten en ondergedompeld in de natuur, terwijl je de mogelijkheid hebt om direct toegang te krijgen tot de Kaapse wijngebieden. 7 Koppies ligt op korte afstand van de hoofdstraat van Franschhoek en heeft tot 12 restaurants binnen 12 minuten rijden en de internationale luchthaven van Kaapstad ligt op 45 minuten rijden met de auto.

Het gastenhuis bestaat uit twee suites en drie kamers, elk individueel ontworpen. De open keuken, eet- en woonruimtes zijn er voor het gebruik van alle gasten. Het is een onlangs gerenoveerde boerderij gebouwd met hoogwaardige voorzieningen en meubels, kingsize bedden en organisch linnen. Ontbijt is inbegrepen en er is gratis wifi beschikbaar.

TARIEVEN VOOR DE MAAND juni 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Minimum 2 nachten.Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking:

- Minimumverblijf van 2 nachten
- Kinderen onder 13 jaar niet toegelaten
Het verblijf is inclusief het gebruik van de faciliteiten van de guesthouse
- Ontbijt inbegrepen, alsook hapjes in de namiddag, Simply Bee toiletartikelen en een welkomstdrink bij aankomst.
- Het exclusief boeken van de guesthouse voor max. 12 personen.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Bar gelegenheid WasserijZwembadDraadloos netwerkParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingWasserijRookverbodKluisjeHaardroger

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

PlattelandStadBosgebiedBerg(en) Natuurreservaat Rivier of meerWijnregio
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in