GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

L Ermitage Franschhoek Chateau and Villas

4 41kamers/units
Zuid-Afrika | Wijnlanden | Franschhoek Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Manager
320.71 m | Lat:S 33° 54' 42" Long: E 19° 8' 1" check-in: 14:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer
L'Ermitage Franschhoek Chateau & Villas is gelegen aan de rand van het historisch beroemde wijndorp Franschhoek. Dit recent gebouwde hotel en villa complex ligt vrijwel letterlijk aan de voet van de Franschhoek berg, te midden fynbos en wijngaarden. Buiten enkele suites biedt het hotel ook apart staande villa's aan, die stuk voor stuk tot in de puntjes verzorgd zijn, denk maar aan een eigen ingerichte keuken, badkamer en uitzicht over het domein. De 34 villa's staan alle van elkaar afgezonderd om ervoor te zorgen dat u de nodige privacy geniet. Wie zelf niet wenst te koken, hoeft niet te treuren want het hotel beschikt ook over een eigen restaurant, en laat Franschhoek nu niet alleen gekend zijn voor haar uitstekende wijnen, er zijn ook nog tal van hele excellente restaurants in het dorp. Alle kamers zijn van alle moderne comfort voorzien en het hotel is eveneens heel geschikt voor bruidsparen en conferenties.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Satelliet TVOpen haardWasserijZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopySpaBaby vriendelijkParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVerwarmingTelefoonWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternetTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandStadGolfBerg(en) Natuurreservaat TownshipWijnregio
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in