GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Franschoek Country House

5 14kamers/units
Zuid-Afrika | Wijnlanden | Franschhoek Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Anja Meyer
245.97 m | Lat:S 33° 53' 59" Long: E 19° 6' 18" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Franschhoek Country House staat gelijk met luxe en comfort en biedt 14 zeer verzorgde, comfortabele kamers aan. Zes daarvan zijn standaard kamers, vijf Luxury en 2 Garden Cottages. Te samen met een zeer charmante accommodatie, wordt erop toegezien dat er ook een excellente service wordt aangeboden. Alle kamers beschikken over een eigen ruime badkamer, telefoon, minibar, LED flatscreen satelliet televisie, thee en koffie eilandje, airconditioning en voor de meeste kamers ook een privaat terrasje. De zes standaard kamers bevinden zich in het originele hoofdhuis (Manor house) dat terug dateert tot 1890. Deze kamers beschikken over een aparte zithoek, maar gasten zijn welkom om gebruik te maken van de leefruimte in het hoofdgebouw, waar een complementair drankje zal worden aangeboden. De vijf Luxury kamers staan afzonderlijk van het hoofdgebouw en bieden nog meer extra ruimte en comfort, waaronder een private patio, vloerverwarming en een open haard voor de wat kille winterdagen. De Garden Cottages zijn dan weer perfect geschikt voor ouders met kinderen. Buiten een aparte grote slaapkamer is er ook een zolderkamer die ideaal is om de kinderen te slapen te leggen. De twee Garden Cottages hebben een gelijkvloers en een bovenverdieping. De beneden maer is verbonden met de tuin en heeft een eigen terras. Tevens een eigen badkamer met douche en ligbad. Boven is er een leefruimte met minibar, LED flatscreen satelliet televisie, thee en koffie eilandje, airconditioning en een terras. Gratis draadloos internet is beschikbaar in alle kamers.
Opmerking: Kinderen van alle leeftijden welkom. Maximum twee kinderen tot 12 jaar kunnen worden ondergebracht bij twee volwassenen in de Garden Cottages en de Villa suites. Een slaapzetel kan dan worden omgevormd tot bed. Een babybedje kan voorzien worden zonder extra kost en mits beschikbaarheid. +12 worden beschouwd als volwassenen en kunnen niet mee op de kamer, maar nemen een eigen kamer.

Toegevoegde waarde: Shuttle naar de stad (indien beschikbaar). Gratis draadloos internet.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Satelliet TVOpen haardWasserijBibliotheekZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingTelefoonWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternetTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandStadBosgebiedGolfBerg(en) Natuurreservaat Rivier of meerTownshipWijnregio
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in