GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Kuzuko Lodge

5 24kamers/units
Zuid-Afrika | Addo | Addo Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Unlimited Destinations
590.14 m | Lat:S 33° 12' 53" Long: E 25° 29' 39" check-in: 12:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Met ononderbroken zicht over de Karoo en Zuurberg Mountains, ligt Kuzuko Lodge in een privaat concessie in het noorden van Addo Nationaal park, het derde grootste nationaal park in Zuid-Afrika en gelegen in een malariavrij gebied. De lodge biedt accommodatie door middel van 24 luxe chalets, elk met privaat terras vanwaar je een spectaculeir zicht hebt over de Karoo bush van het Big Five reservaat. Alle chalets hebben een eigen badkamer met bad en douche, een mini-bar, koffie- en theefaciliteiten, televisie met satellietontvangst, safe, haardroger, telefoon en ongelimiteerd draadloos internet. Alle kamers hebben twin bedden, die tot een king bed kunnen gemaakt worden alsook een slaapzetel voor max.2 kinderen jonger dan 12. Mogelijke activiteiten zijn, Big Five Gamedrive (ochtend, namiddag of avond), Cosmische safari (sterrenkijken), Cheetah Walks en Nature Walks. Khoisan wandeling naar de grot op zoek naar de Bosjesman schilderingen, afhankelijk van het seizoen.
Opmerking:
In de prijs van de overnachting is voorzien de transfer van bij Kuzuko Gatehouse naar de lodge en terug, welkomstdrankje bij aankomst, lichte lunch, 4-gangen avondmaal, vroege thee en koffie, ontbijt en een ochtend en namiddag game drive inclusief drankje bij zonsondergang.
- conservation fee is betaalbaar bij boeking of bij de lodge (55 rand/kind per nacht en 110 rand/pp per nacht voor kinderen ouder dan 12 jaar en volwassenen)


Kinderen:
- 0 tot 2 jaar: Gratis indien ze de kamer delen met een of twee volwassenen (FB basis)
- 3 tot 6 jaar: 790 rand/pp/dag indien ze de kamer delen met een of twee volwassenen (FI basis)
- 7 tot 12 jaar: 1575 rand/pp/dag indien ze de kamer delen met een of twee volwassenen (FI basis)
- 13 tot 17 jaar: 3150 rand/pp/dag indien ze de kamer delen met een of twee volwassenen (FI basis)
- Voor kinderen op een eigen kamer geldt het volwassen tarief 
Geen kinderen onder de 6 jaar welkom op de gamedrives.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Satelliet TVOpen haardBibliotheekZwembadRolstoel vriendelijkInternet toegangDraadloos netwerkParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVerwarmingTelefoonRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternetSateliet TV

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

WildBerg(en) Nationaal Park
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in