GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Chrislin African Lodge

4 8kamers/units
Zuid-Afrika | Addo | Addo Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Chris en Linda Pickels
36.39 m | Lat:S 33° 32' 19" Long: E 25° 40' 23" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Chrislin African Lodge is gelegen in het malaria-vrije Addo-gebied, nabij het Addo Nationaal Park. Deze citrusboerderij werd in 1989 gekocht door Chris en Linda Pickels. Tien jaar lang kweekte ze er citroenen en besloten vervolgens de hoeve om te bouwen tot een gastenverblijf. De accommodaties bestaan uit traditionele Afrikaanse rondavel hutjes. De hutjes zijn sober maar mooi ingericht en er is keuze uit een groot of klein type hut. Alle kamers hebben een eigen ingang en heel wat privacy en de Afrikaanse charme en sfeer krijg je er gratis bij. De zogenaamde Garden Huts zijn geschikt voor ouders met kind (maximum 12 jaar) de Orchard Hut kan ook een kind mee op de kamer (maximum 17 jaar). De grotere Orchard hut is voorzien van airconditioning en heeft een eigen dressing. De enorme tuin is mooi aangelegd met groot zwembad en heel wat exotische planten.

TARIEVEN VOOR DE MAAND maart 2020

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Minimum 2 nachten.Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerkingen: -
Speciale prijzen gelden voor een boeking van slechts een nacht. Minimum verblijf twee nachten in de periode van oktober en april.
- Een Orchard kamer is toegankelijk met een rolstoel.
- 3e volwassene in de kamers is helaas niet mogelijk. Wel zijn er 6 Sunset Huts met een tussendeur. Deze zijn ideaal voor 2 volwassenen met een kind onder 12 jaar of twee kinderen onder de 6 jaar.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Open haardWasserijZwembadRolstoel vriendelijkInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibar

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandStadBosgebiedWildBerg(en) Nationaal ParkRivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Perfect. Prachtige ligging, lodges en omgeving. Ontbijt iets minder uitgebreid als de andere lodges.

Marc Belmans en Martine Kempen (28-11-2018)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in