GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Amakhala - Quatermain Camp

3 3kamers/units
Zuid-Afrika | Addo | Addo Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Julie en Ryan Brand
216.98 m | Lat:S 33° 28' 59" Long: E 26° 7' 32" check-in: 14:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer
Quatermain's Camp is helemaal opgetrokken in de stijl van de jaren '20 van de twintigste eeuw. Dit kamp werd gemodelleerd naar de hoogtijdagen van de ontdekkingsreizen, een gouden tijdperk waarin avontuur je kon opwachten achter elke hoek. Quatermain's Camp valt binnen het Amakhala Game Reserve. Afrika onder canvas, zo kan je een safaribelevenis bij dit kamp ervaren. De drie safaritenten werden optrokken in een prachtige natuur en zijn omgeven door de typische flora die vrijwel uniek is aan de regio. In de zogenaamde traditionele boma worden lokale lekkernijen voorbereid op een open vuur en het diner wordt geserveerd onder een deken van sterren. De keuken is (h)eerlijk en de maaltijden worden met heel veel liefde bereid. Verwacht geen culinaire hoogstandjes maar zeer zeker een lekkere maaltijd. Alles wordt eraan gedaan om trouw te blijven aan de expeditiestijl. De opvatting is stijlvol maar verwacht geen luxe. Er is totaal geen elektriciteit in het kamp en zodra het donker is wordt er gewerkt met olielampen. De tenten zijn sober ingericht en beschikken over een type van bunkerbedden en klein terrasje met twee zeteltjes en een ruime badkamer in open lucht met douche, toilet en een wastafel. Het water wordt verwarmd op gas. De gamedrives vinden plaats in open 4x4 voertuigen onder de begeleiding van een ervaren ranger die met heel veel zorg en kennis de gasten bij de dieren brengt. Die brengt je ongetwijfeld tot bij een van de Big Five (olifant, neushoorn, luipaard, buffel en leeuw), maar ook tot bij een verscheidenheid aan andere dieren, met inbegrip van hyena, cheeta, zebra, giraf, en heel wat antiloopsoorten, zoals eland, impala, blesbok, bontebok en oryx. Kampmanager en eigenaar Ryan is een zeer indrukwekkende persoon, met jarenlange ervaring op het vlak van het beheer en bestuur van een privaat wilpark, maar ook veel kennis over de fauna en flora. Hij is te allen tijde, samen met zijn assistenten, in de weer om de gasten het naar hun zin te maken en is niet verlegen om een grapje. Hij doet er alles aan om het de klanten naar hun zin te maken en deelt maar al te graag zijn ervaringen bij het kampvuur of tijdens een gamedrive.

Lees ook: Quartermain Camp, betaalbare safari in een malariavrije Oost Kaap

TARIEVEN VOOR DE MAAND februari 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van alles inclusief (FI), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking: 

- Inbegrepen bij overnachting zijn: alle maaltijden en 2 activiteiten (Gamedrive, boottocht, kanovaren en/of wandelsafari), geselecteerde drankjes. Dit kamp is alleen voor kinderen ouder dan 12 jaar.
- Conservation fee van 210 rand/pp per nacht niet inbegrepen en ter plaatse betaalbaar bij check-out.


Belangrijk om weten is dat het kamp sober is ingericht en je dus geen echte luxe mag verwachten. Deze manier van werken is precies ook de filosofie van Quarter Main Camp, je terugbrengen in de tijd van pioniers. Er is geen elektriciteit in het kamp en u laat de wagen bij het Carnavon huis achter, waar de ranger je komt ophalen. Mocht je batterijen willen opladen kan je die aan Ryan geven en hij zal ze laden in het hoofdhuis in Carnavon en ze je vervolgens terug bezorgen.

Typische dagindeling:
Gasten worden verwacht rond het middaguur en kunnen genieten van een lichte lunch (deze zal niet altijd klaar staan, maar je mag het ook altijd even vragen of ze je iets kunnen klaarmaken).
Rond 16 uur vindt de eerste gamedrive plaats. Het ideaal moment om de olifanten en neushoorns, als ook het andere wild te gaan opzoeken in open terreinwagens.
Rond 19 uur is er afspraak voor het avondeten in het kamp.
's Ochtends word je gewekt voor een vroege ochtend gamedrive die of in Amakhala, of in Shamwari zal plaatsvinden. Daarna volgt een uitgebreid ontbijt/brunch. De rest van de middag is bestemd om relaxed te genieten in het kamp of om eventueel op voetsafari te gaan met een van de rangers. Voor gasten die langer dan 1 nacht verblijven op het domein herhaalt het programma zich na de middag.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersOpen haardParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorRookverbodThee en koffieKluisjeHaardroger

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandStadBosgebiedWildBerg(en) Nationaal ParkRivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in