GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Die Agterplaas

13kamers/units
Zuid-Afrika | Gauteng | Johannesburg Vlaamse eigenaar/uitbater(s): Marc en Lutgart Vogels
1692.66 m | Lat:S 26° 10' 28" Long: E 28° 0' 32" check-in: 14:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Die Agterplaas is gelegen aan de voet van de historische Melville Koppies en vlak bij de plek waar jarenlang de beroemde Zuid-Afrikaanse soapserie 7de laan werd opgenomen. Het zicht over de stad en de rust die deze locatie uitstraalt, staat gelijk met de service en ontvangst. Hoewel de kamers wat verouderd zijn, zijn ze ten alle tijden netjes verzorgd en ruim. Het gastenverblijf ligt op slechts drie kilometer van de Universiteit van Johannesburg en 7 kilometer van Wits. In juli 2012 kwam het Vlaamse koppel, Marc en Lutgart Vogels naar Agterplaas om de eigenaar, Jannie Du Toit, te helpen met het uitbaten van het gastenverblijf. Jannie Du Toit is zeer gekend onder heel wat liefhebbers van Zuid-Afrikaanse muziek, maar ook schrijvers, acteurs en muzikanten uit België en Nederland kennen zijn talent.
Opmerking: Kindertarief: Baby's tot 2 jaar R94/pn; kinderen van 2 - 8 jaar R187.50/pn; kinderen van 9 - 12 jaar R237.50/pn.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Satelliet TVZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyBraaiParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerTelevisie

In de omgeving:

StadGolfBerg(en) Township
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in