GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Birchwood

569kamers/units
Zuid-Afrika | Gauteng | Johannesburg Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Kevin Clarence
1666.30 m | Lat:S 26° 10' 30" Long: E 28° 15' 1" check-in: 14:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Birchwood Hotel and OR Tambo Conference Centre mag dan wel een van de grotere hotels zijn aan de rand van Johannesburg, toch is het erin geslaagd om anders te zijn dan anders. Service, ontvangst en comfort staan hier hoog in het vaandel, en als dan ook de accommodatie nog eens aanspreekt, zit het helemaal goed. Birchwood wordt onderverdeelt in drie categorieen, Birchwood ValuStay, comfortabele en betaalbare accommodatie, met kamers telkens met twee enkele bedden. Silverbirch at Birchwood, waar design en elegante accommodatie samen gaan met een excellente keuken. De kamers in Silverbirch beschikken over twee dubbele bedden. En de Birchwood, ontworpen voor grotere groepen en conferenties. Alle kamers in Birchwood zijn voorzien van alle moderne comfort, airconditioning, satelliet televisie, gratis draadloos internet, kluisje, koffie en thee faciliteiten, minibar en tevens een eigen badkamer met douche. Er zijn buiten tal van andere restaurants in de omgeving, drie restaurants op het domein. Zo is er The Grill at 120. Een modern steakhouse. BC Cafe, ideaal voor je ontbijt, middag- of avondmaal. Of de Hotspot Bar and Lounge, war je gezellig kan genieten van een drankje en snacks. Het hotel beschikt tevens over een eigen fitness, zwembad, Spa en squash veld. Shoppingcentra zijn op loopafstand van het hotel verwijdert. Gasten kunnen genieten van gratis shuttle diensten tussen het hotel en OR Tambo International Airport.
Opmerking:In Silverbirch zijn 9 kamers roelstoeltoegankelijk, in Birchwood 7. Gratis shuttleservice van en naar de luchthaven.

BAR-tarieven. De gepubliceerde tarieven kunnen afwijken, informeer best vooraf.

Silverbirch King Room: geen derde persoon mogelijk. Indien 1 volwassene en 1 kind tussen 12 en 17: single tarief voor de volwassene en standaard tarief voor het ontbijt voor een kind.

Silverbirch Double: max. twee kinderen onder 12 mogelijk bij 2 volwassenen. Standaard tarief voor het ontbijt voor een kind indien er sprake is van 1 volwassene, de kinderen onder 12 jaar verblijven dan gratis.

ValuStay room: geen derde persoon mogelijk. Indien 1 volwassene en 1 kind onder 12: single tarief voor de volwassene en standaard tarief voor het ontbijt voor een kind.

babybedje (baby's 0 - 2 jaar) gratis voor alle kamers.

ontbijttarieven voor kinderen 1 - 12 jaar: 1-5: gratis; 6-11: 50%, vol bedrag vanaf 12 jaar.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Satelliet TVWasserijZwembadRolstoel vriendelijkInternet toegangDraadloos netwerkCopySpaParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingTelefoonWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternetTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

StadGolfBerg(en) Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in