GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

De Zalze

4 39kamers/units
Zuid-Afrika | Wijnlanden | Stellenbosch Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Manager
86.13 m | Lat:S 33° 58' 29" Long: E 18° 49' 57" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
De 39 stijlvol ingerichte kamers en suites van De Zalze Lodge liggen allemaal langsheen de groene grasvelden van het gelijknamige golfterrein. De kamers bieden een adembenemend uitzicht op de bergen en worden ook nog eens omringd door 120 hectare wijngaarden. Gasten kunnen genieten van een volledig of continentaal ontbijt. Accommodatie is beschikbaar in verschillende type van kamers. Zo zijn er 8 standard kamers, 15 Superior kamers, 11 Luxury Suites met 1 slaapkamer, 4 Family Suites en 1 Luxury Family Suite. De kamers beschikken over een keukentje of kitchenette, compleet met magnetron, en bestek en vaatwerk voor diegenen die liever in selfcatering wensen te logeren. Alle accommodaties, zowel individuele kamers en suites, zijn voorzien van airconditioning, vloerverwarming, satelliet televisie, internetverbinding, kluis en zelfs Europese stopcontacten. Culinair is het bijna een must om te reserveren in het Terroir Restaurant, gekend voor haar fijne keuken en reeds meerder maal in de prijzen gevallen. Verder is er ook The Lodge Restaurant, wat eveneens heel lekker is maar meer in bistro informele sfeer serveert.
Opmerking:  De Standard is voor slecht 2 volwassenen of 1 volwassen en 1 kind. De Superior kamers kunnen voorzien worden van een slaapzetel voor 2 kinderen jonger dan 12 jaar of 1 extra persoon (kind of volwassene). Luxury kamer is uitsluitend voor 2 volwassenen en 1 kind met extra matras (op de grond). Familiekamers zijn geschikt voor 4 volwassenen of twee volwassenen en twee kinderen met eigen bed.

Kinderen:

- 0 tot 2 jaar: gratis indien ze de kamer delen met twee volwassenen
- Kinderen kunnen kamer delen met twee volwassenen (extra matras) aan kindertarief zoals hierboven uitgelegd.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Satelliet TVOpen haardWasserijZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopySpaConferentieruimteCreditcard faciliteitenParkeerplaatsKeuken

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingTelefoonWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternetTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

StrandPlattelandStadBosgebiedGolfBerg(en) Natuurreservaat Rivier of meerTownshipWijnregio
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Te kleine kamer

Stekelenburg (08-03-2009)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in