GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Zorgvliet Country Lodge

4 13kamers/units
Zuid-Afrika | Wijnlanden | Stellenbosch Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Manager
304.73 m | Lat:S 33° 54' 52" Long: E 18° 56' 7" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Zorgvliet Wines Country Lodge ligt in de schilderachtige vallei Banhoek tussen Stellenbosch en Franschhoek aan de voet van de Simonsberg. Elke bezoeker wordt met veel zorg omringd en er wordt gelet op elk klein detail. De lodge biedt zijn gasten de kans om te genieten van de unieke sfeer van de wijnlanden in Stellenbosch, zowel wat betreft het eigenlijke verblijf alsook de gastvrijheid, service, klasse en gastronomie typisch voor deze regio.

De luxekamers zijn smaakvol, ruim, comfortabel en uniek ingericht. Alle kamers bieden prachtig uitzicht over de wijngaard en de bergen. Naast een privelounge is er ook een ruim buitenzwembad en een mooi aangelegde tuin met speeltuin voor de kinderen.

Uiteraard kunnen er ook allerlei wijnsoorten worden geproefd, direct uit het vat in de moderne wijnkelder. Het wijnproeven vindt plaats in de oorspronkelijke boerderij, of u komt tot rust tijdens een aangename wandeling door de wijngaarden of een picknick op het domein.

Op slechts 5 km van Zorgvliet zijn een aantal restaurants waar u kunt genieten van een heel aantal gerechten. Stellenbosch is op slechts 8 km afstand van de lodge. Vanaf Zorgvliet Wines Country Lodge is het slechts 42 km naar de internationale luchthaven van Kaapstad.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in