GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Gomo Gomo Game Lodge

9kamers/units
Zuid-Afrika | Kruger | Hoedspruit Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Henriette Scott
431.41 m | Lat:S 24° 16' 32" Long: E 31° 12' 49" check-in: 12:00 tot 18:00 / check-out: 11:00
Reserveer
Gomo Gomo Game Lodge is gelegen tussen de alom geprezen Timbavati en Klaserie privé wildreservaten. Ideaal dus om wild te observeren dat vrij kan bewegen tussen de verschillende concessies, alsook het nabij gelegen Kruger Nationaal Park, want er zijn geen omheiningen. Het hele gebied omvat een slordige 8.000 hectare en biedt de gasten gevarieerde landschappen met een uitstekende mogelijkheid om oog in oog te komen staan met de zogenaamde Big Five (leeuw, luipaard, buffel, olifant en neushoorn), maar natuurlijk ook tal van andere zoogdieren en vogelsoorten in hun natuurlijke habitat. Vroeg in de ochtend en in de late namiddag worden de gamedrives uitgevoerd in open 4x4 voertuigen, onder de begeleiding van gekwalificeerde, ervaren rangers/spoorzoekers. Een begeleide wandeling in de bush behoort eveneens tot de mogelijkheden (kinderen vanaf 12 jaar welkom), maar kan best vooraf gereserveerd worden. Het kamp bestaat uit 8 chalets die in Afrikaanse stijl opgetrokken zijn onder rieten dak. Alle chalets beschikken over het nodige comfort en hebben een en-suite badkamer. Er kan gekozen worden uit vier chalets dubbele chalets met twee slaapkamers en een luxe badkamer of 4 familiechalets voor vier personen met twee slaapkamers (één kamer met tweepersoonsbed, en één kamer met twee eenpersoonsbedden en één luxe badkamer). Het ontbijt en middagmaal worden geserveerd in een grote eetruimte met uitzicht op de drinkplaats, terwijl het avondmaal wordt geserveerd in traditionele Afrikaanse stijl, bij het kampvuur in de boma. Gedurende de dag kunnen gasten ontspannen op het terras in de schaduw van een eeuwenoude boom of afkoelen in het zwembad.
Opmerking: Kinderen tot 2 jaar verblijven gratis bij de ouders. Kinderen ouder dan 13 jaar betalen volwassenetarief. Kinderen ouder dan 12 jaar mogen mee op voetsafari.
De tarieven zijn inclusief overnachting, alle maaltijden, twee gamedrives, voetsafari (vooraf reserveren), thee en koffie. Toegang tot het reservaat is extra.

Bed levy R40 pp; Conservation fee R100 pp/pd.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardWasserijZwembadInternet toegangParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardroger

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildBerg(en) Nationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in