GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

nDzuti Safari Camp

4kamers/units
Zuid-Afrika | Kruger | Hoedspruit Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Sun Destinations
365.44 m | Lat:S 24° 10' 22" Long: E 31° 11' 54" check-in: 14:00 / check-out: 10:00
Reserveer
nDzuti Safari Camp is gelegen in het hartje van het beroemde Klaserie Private Nature Reserve en mag beschikken over 3.500 hectare waar de rangers op zoek kunnen gaan naar de wilde dieren in het park, dit in de buurt van de Klaserie rivier. Het reservaat grenst aan het al even beroemde Kruger Nationaal Park, maar het grote voordeel is dat er geen omheiningen tussen beide parken zijn, waardoor de dieren vrij kunnen bewegen. Ook het nabij gelegen Timbavati Game Reserve heeft geen omheiningen en ook hier kunnen de dieren vrij hun gang gaan. NDzuti Safari Camp telt slechts 4 kamers en dat maakt dat alle aandacht uitgaat naar de gasten. Die mogen dan ook gerust zijn dat ze op alle vlak zullen in de watten worden gelegd. De vier kamers zijn zeer ruim en zijn voorzien van airconditioning. Het kamp zelf heeft een hoofdgebouw waar ook de receptie zich bevindt en het restaurant, alsook een centrale leef- en zitruimte, een buiten bar en een boma, waar bij mooi weer het avondmaal 's avonds wordt geserveerd onder een open sterrenhemel. Het grote terras, gelegen aan een waterput, is niet alleen ideaal gelegen om tot rust te komen, maar het is ook nog eens de perfecte plaats om dieren te observeren. Voor zij die in contact willen blijven met de buitenwereld, is er gratis draadloos internet voorzien.
Opmerking: Fully inclusive (FI) omvat de prijs van de overnachting, alle maaltijden, twee safariactiviteiten, thee en koffie. Klaserie Conservation Fee van 150 rand/pp, net als de Incheni Gate Fee van 100 rand per voertuig is niet inbegrepen en is ter plekke te betalen. Er zijn geen kredietkaartfaciliteiten in het kamp, enkel contant geld van toepassing.

Kinderen +5 welkom aan 50% tot 12 jaar.

Typische dagindeling bij nDzuti Safari Camp

- 14u: inchecken
- 15u: thee en licht middagmaal
- 16u: kennismaking met de ranger/spoorzoeker, vertrek op gamedrive
- 19 a 20u: terugkeer na de gamedrive, tijd voor een drankje bij de bar
- 20u: avondmaal in de Boma of binnen
- 5u: wekdienst
- 5.30: koffie/thee en snacks
- 6u: start van de gamedrive of voetsafari
- 9 a 10u: terugkeer naar het kamp
- 11u: brunch
Voor wie langer blijf herhaalt het programma zich zoals daags voordien.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardBibliotheekZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingRookverbodThee en koffieKluisjeHaardroger

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildBerg(en) Nationaal ParkRivier of meer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in