GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Umbhaba Lodge

4 30kamers/units
Zuid-Afrika | Panoramaroute | Hazyview Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Guvon Hotels
618.19 m | Lat:S 25° 3' 42" Long: E 31° 7' 17" check-in: 12:00 tot 18:00 / check-out: 11:00
Reserveer
Umbhaba Lodge is ideaal gelegen om de beroemde Panoramaroute en het Kruger Nationaal Park te ontdekken. Onder de faciliteiten van deze lodge valt onder andere een a la carte restaurant, een gezellige bar die luistert naar de naam 'Burn Out' en een rustige zitplaats. Wie tijdens de hete zomermaanden op zoek is naar verkoeling, kan dit vinden in de tropische tuin bij het zwembad. Activiteiten vanuit Umbhaba Lodge zijjn bijvoorbeeld safari's, helikopter excursies, ballonvaren, hengelen, quadbike, wandelen en paardrijden. Alle 30 Suites werden in typische Afrikaanse stijl opgetrokken en zijn smaakvol ingericht en beschikken onder meer over airconditioning en een televisie, alsook een eigen badkamer. De kamers zijn omgeven door water en weelderige subtropische tuinen. De ruime familie suites hebben een kingsize bed en twee drie kwart bedden, en zijn met andere woorden ideaal geschikt voor ouders die met kinderen op reis zijn. De verschillende terrassen zijn perfect om even op adem te komen na een lange dag van activiteiten.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid WasserijZwembadInternet toegangConferentieruimteCreditcard faciliteitenBaby vriendelijkParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningWasserijRookverbodThee en koffieSateliet TV

In de badkamers:

DoucheDouche in badSpa

In de omgeving:

PlattelandStadBosgebiedWildBerg(en) Nationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in