GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Dreamhouse guesthouse

4 11kamers/units
Zuid-Afrika | Schiereiland | Hout Bay Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Ivanka
m | Lat:S 34° 1' 4" Long: E 18° 20' 55" check-in: 14:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer
Dreamhouse Guest House is majestueus gelegen boven de Houtbaai-vallei in Kaapstad en is een oase van rust om van uw verblijf in Kaapstad te genieten. Elk van de veertien prachtig ingerichte accommodatie-opties biedt privacy, comfort en aandacht voor detail om een echt rustgevende ontsnapping te garanderen. Overweeg de eindeloze uitzichten, verzekerd dat uw veeleisende gastheren aan al uw wensen zullen voldoen, zodat u kunt ontspannen of de prachtige stad Kaapstad kunt verkennen. Dreamhouse Guest House biedt twaalf accommodatie-opties, elk ontworpen met een persoonlijk tintje en totaal comfort in gedachten. Alle kamers hebben een eigen badkamer met aparte ingangen en toegang tot buitenruimtes. Het uitgebreide ontbijt elke ochtend is een speciale gelegenheid, geserveerd in het huis of in de tuin, elke kamer krijgt zijn eigen tafel toegewezen (goed nieuws voor degenen onder ons die 's ochtends niet zo spraakzaam zijn). Populairst in de zomer; de twee zoutwaterzwembaden liggen op een adembenemend terras met uitzicht op de eindeloze uitzichten op bergen en zee. Geniet van een lichte lunch tussen het loungen in de zon door, of vraag uw gastheren om cocktails te bereiden voor uw sundowner. Het diner kan geregeld worden als u binnen blijft. De kleine luxe van het leven is aanwezig, van ruime bedden met 100% katoenen beddengoed tot satelliettelevisie en 'honesty bars' in elke kamer. Voor de ultieme verwennerij bieden wij aromatherapie massage, sportmassage of voetreflexologie aan; beschikbaar op het terrein. In de winter kunt u genieten van de open haard in de centrale lounge en vervolgens terugkeren naar uw kamer voor een knusse nachtrust tussen donzen dekbedden en knusse elektrische dekens.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

ZwembadDraadloos netwerkParkeerplaats

In de kamers:

Airconditioning

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

Stad
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in