GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Boschendal Wine Estate

4 39kamers/units
Zuid-Afrika | Wijnlanden | Franschhoek Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Manager
m | Lat:S 33° 52' 30" Long: E 18° 58' 26" check-in: 14:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer
Met de nadruk op stijlvolle eenvoud, zijn onze huisjes ideaal voor authentiek boerenleven met een eigentijdse uitstraling. Ontdek het luxe boerenleven in een van onze prachtige boerderijaccommodaties, variërend van onze spectaculaire Mountain Villa tot onze historische door Herbert Baker ontworpen Cottage 1685, tot prachtig gerestaureerde boerderijhuisjes in de Orchards, Werf en Retreat.Met open toegang tot onze historische boerderij bent u vrij om alles te verkennen en te ontdekken wat Boschendal te bieden heeft. Geniet van mountainbike- en wandelpaden van wereldklasse, lange middagen om bekroonde wijnen te proeven, blader door onze Farm & Homeware Shops en Gallery en geniet van de vele mogelijkheden om achterover te leunen, te ontspannen en de pracht van de natuur in te ademen.

Onze rustgevende Orchard Cottages bieden onze gasten een ruimte om te ontspannen, opnieuw contact te maken en tot rust te komen, weg van de afleiding van het dagelijks leven. Breng je mountainbike of wandelschoenen mee om de boerderijpaden, bergpaden of MTB-singletracks te verkennen, neem je kostuum mee voor een verkoelende duik in het zwembad of een van onze prachtige boerderijdammen, of geniet gewoon van de gelegenheid om te zitten en te lezen, ontspan en geniet van de goedheid van het leven op de boerderij. Vind onze Orchard Cottages met een korte rit door onze weilanden en boomgaarden, op ongeveer 2 km afstand van onze hoofdwerf.

TARIEVEN VOOR DE MAAND maart 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Minimum 2 nachten.Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking: 
- Cottages met 1 tot 4 slaapkamers beschikbaar 
- Ontbijt inbegrepen bij het Werf Restaurant 
- Gratis farm tour 
- Toegang tot wandel- en mountainbikeroutes 
- Gratis fles wijn bij aankomst 
- De boerderij heeft generatoren, waardoor er ook tijdens loadshedding geen stroomonderbrekingen zijn

- Tijdens het weekend is een verblijf van minimum 2 nachten vereist
- Tijdens Peak seizoen is een verblijf van minimuum 3 nachten vereist

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

ZwembadInternet toegangDraadloos netwerkCreditcard faciliteitenParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningOpen haardRookverbodThee en koffie

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

PlattelandWijnregio
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in