GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Morgen Guesthouse

5 5kamers/units
Zuid-Afrika | Wijnlanden | Somerset West Vlaamse eigenaar/uitbater(s): Patrick Jans
18.82 m | Lat:S 34° 3' 28" Long: E 18° 50' 57" check-in: 15:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer

Het Morgen Guesthouse is gelegen in Somerset West en werd hoog tegen de Helderberg gebouwd waardoor je hier dan ook een adembenemend uitzicht hebt over False Bay en het Hottentots-Holland gebergte dat deel uitmaakt van de Floraregio van de Kaap, een door UNESCO erkende werelderfgoedsite. Een prachtig natuurreservaat waar de typisch fynbos weelderig groeit.

Het gastenhuis biedt 3 luxeappartementen en 2 premium studio's. De appartementen hebben een comfortabele zitplaats, eetkamer, slaapkamer en een eigen terras. Alle appartementen en studio's zijn voorzien van volledige self-catering faciliteiten en hebben een eigen badkamer. Gasten zijn van harte welkom om zelf te koken of gebruik te maken van een vers ontbijt.

De luxeappartementen zijn ideaal voor korte en lange verblijven en hebben een luxe slaapbank voor maximaal twee kinderen (jonger dan 16 jaar) om samen met hun ouders in dezelfde kamer te verblijven. De luxekamers zijn voorzien van een Samsung Smart tv. De Premium Studio's zijn gezellig ingericht met kwaliteitsvol meubilair. Hoewel de ruimte beperkter is, is alles beschikbaar voor gasten die zelf koken. Ideaal voor korte en middellange verblijven. De airconditioning kan worden gebruikt voor koeling en verwarming. Hierdoor zijn de kamers ook in de koudere wintermaanden zeer aangenaam vertoeven.

De tarieven zijn op basis van self-catering, maar ontbijt kan vooraf gereserveerd wordt tegen een meerprijs. Tijdens het zomerseizoen wordt het vers bereide ontbijt geserveerd in het hoofdgebouw of buiten op het balkon met prachtig uitzicht. Tijdens de wintermaanden wordt een ontbijtmand met verse ingrediënten op de kamer bezorgd.

Somerset West is het golfparadijs van de Kaap, en is gelegen op slechts 20 minuten van de internationale luchthaven van Kaapstad. Somerset West is daarenboven ook niet ver rijden van het centrum van Kaapstad, en ligt perfect om de Kaapse Wijnlanden en Hermanus te bezoeken als daguitstap. African Dreams Guesthouse is daarmee ook een ideale eerste stop op weg naar de tuinroute.

Opmerking:
- Prijzen zijn op basis van enkel logies en voor een verblijf van 1 of 2 nachten.
- Korting voor langer verblijf:  3-7 nachten -10%, 8-28 nachten -15% en 29 nachten of meer -20%
- Onbijt kan bijgeboekt worden en dient ten laatste voor 12 uur op voorhand te worden aangevraagd.
- Ontbijtmand kan heel het jaar door besteld worden aan 145 rand per persoon of 195 rand per persoon indien je ook warm ontbijt wenst.
- In de appartementen kunnen max. 2 kinderen tot 16 jaar een slaapzetel delen. Kindertarief op aanvraag.



* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Luchthaven transfersZwembadDraadloos netwerkCreditcard faciliteitenParkeerplaatsKeuken

In de kamers:

AirconditioningVerwarmingThee en koffieKluisjeSateliet TV

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

StrandPlattelandStadGolfBerg(en) Natuurreservaat Rivier of meerWijnregio
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in