GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Hilltop Camp

50kamers/units
Zuid-Afrika | Zoeloeland | Hluhluwe Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Kwazulu-Natal National Parks
71.41 m | Lat:S 28° 23' 58" Long: E 32° 6' 41" check-in: 14:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Hilton Camp heeft reeds vele prijzen in de wacht gesleept en is gelegen op de top van een bebost gebergte. De vergezichten vanuit het kamp zijn fenomenaal en vaak merk je wilde dieren in de dichte nabijheid van het kamp, waaronder de neushoorn. Dit kamp behoort tot de oudste in deze regio. Het is een ideale uitvalsbasis om dit reservaat te verkennen. Gesticht in 1895, maar pas in de jaren '50 van de 20e eeuw kwam het 96.000 hectare tellende park echt op gang met de zogenaamde 'Operatie Neushoorn'. Veel van die geschiedenis vind je nog terug in het Centenary Capture Centre. Het park omvat een grote diversiteit in fauna en flora. Bezoekers kunnen hier buiten het kamp van de parkenraad ook gebruik maken van privaat wildparken die hier hun concessie hebben binnen het reservaat. Dat betekent dat je het park zowel op eigen houtje of onder begeleiding van een ranger in open jeep kan bezoeken. Let wel dat de wegen slecht onderhouden zijn. Het park heeft een eigen zwembad en picknickplaats, alsook het gekende Mpunane Restaurant met haar grote terras dat uitkijkt over de enorm uitgestrekte omgeving en wat het makkelijk maakt om dieren te observeren.

In totaal zijn er 20 typische Afrikaanse rondavels, telkens met twee enkele bedden. Verder zijn er ook 22 chalets met twee slaapkamers. Let wel dat de accommodatie op z'n zachtst gezegd verouderd is en best duur. Verder zijn er ook slechts een paar chalets die werkelijk zicht hebben. Alle anderen zijn omgeven door dichte begroeiing. Bij de receptie kunnen gamedrives vooraf gereserveerd worden.

Opmerking: Conservation levy: R120 per volwassene en R60 per kind per dag niet inbegrepen

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid ZwembadFaxCopyGamedrive(s)Parkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingRookverbodThee en koffieHaardrogerKoelkast/minibar

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildBerg(en) Nationaal ParkRivier of meer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in