GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Buckler s Africa Lodge

4 8kamers/units
Zuid-Afrika | Kruger | Komatipoort Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Cheryl
209.43 m | Lat:S 25° 23' 6" Long: E 31° 52' 55" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Buckler's Africa is gelegen aan de oevers van de Crocodile Rivier, grenzend aan het Kruger Nationaal Park. Het eigendom met hoge plafonds en koele terracottategels, staat midden in een grondstuk van meer dan 5 hectare aan tuinen en zogenaamd bushveld, onder rieten dak. Een oase met een prachtig uitzicht op slechts enkele meters van de rand van het beroemde Kruger Nationaal Park. De bezienswaardigheden en geluiden van Afrika begroeten je elke ochtend vanuit het comfort van je slaapkamer met uitzicht vanuit elke hoek. Ontspan bij het zwembad en laat de natuur naar je toe komen, of maak een rondrit in het Kruger Nationaal Park dat enkel op 6 km afstand ligt. De kust van Mozambique of de bergen van Swaziland zijn beide iets meer dan een uur rijden van het hotel.
De kamers zien er als volgt uit:
- Eenheid 1 - 4 pax.
Renovatiedatum januari 2019. Dit is een ideale familie-eenheid, deze accommodatie met 2 slaapkamers heeft een kingsize bed en 2 twin bedden.
- Eenheid 2 - 4 pax.
Renovatiedatum januari 2019. Dit is een ideale familie-eenheid, deze accommodatie met 2 slaapkamers heeft een kingsize bed en 2 twin bedden.
- Eenheid 3 - 4 pax.
Renovatiedatum januari 2019. Dit is een ideale familie-eenheid, deze accommodatie met 2 slaapkamers heeft een kingsize bed en 2 twin bedden
. - Eenheid 4 - 2 pax - kan linken naar Unit 5
Gerenoveerd in 2018 en heeft een stijlvolle facelift ondergaan. Met zijn kingsize bed, buitendouche en ruime woonkamer is dit een ideale plek om weg te komen. Deze unit heeft een prachtig entertainment gebied in de openlucht, perfect voor een diner op een magische avond.
- Eenheid 5 - 2 pax. - kan linken naar Unit 4
Deze accommodatie is in 2018 gerenoveerd en heeft een stijlvolle facelift ondergaan. Met zijn twin- of kingsize bed, buitendouche en ruime woonkamer is dit een ideale plek om weg te komen. Deze unit heeft een prachtig entertainment terrein in de openlucht, perfect voor een diner op een magische avond.
- Eenheid 6 - 2 pax.
Deze accommodatie is in 2018 gerenoveerd en heeft een stijlvolle facelift ondergaan. Compleet met een kingsize bed, buitendouche en uitzicht op het zwembad en de Crocodile River zorgt dit voor een gezellige romantische vakantie.
- Eenheid 7 - 2 pax.
Deze accommodatie is in 2018 gerenoveerd en heeft een stijlvolle facelift ondergaan. Compleet met een kingsize bed, een ruime badkamer en uitzicht op zowel het zwembad als de Crocodile River, zorgt het voor een gezellige romantische vakantie.
- Eenheid 8 - 2 pax.
Deze accommodatie is in 2018 gerenoveerd en heeft een stijlvolle facelift ondergaan. Met zijn kingsize of twee aparte bedden, een ruime woonkamer, keuken en een fantastisch entertainmentgedeelte buiten is het een ideale plek om weg te komen. Deze accommodatie biedt het beste uitzicht over zowel het zwembad als de Crocodile River.
- Eenheid 9 - 4 pax.
Renovatiedatum januari 2019. Het familiehuis met een plan, deze eenheid met 2 slaapkamers en 2 badkamers is een echt verborgen juweeltje. Er is een ruime woonkamer en keuken tussen de kamers en een mooie privépatio. Deze accommodatie heeft een eigen tuin met uitzicht op de Crocodile River.
- Eenheid 10 - 4 pax.
Renovatiedatum januari 2019. Dit is een ideale familie-eenheid, deze accommodatie met 2 slaapkamers heeft een kingsize bed en twee aparte bedden. Het heeft een eigen tuin en gedeeltelijk uitzicht op de Crocodile River.
- Eenheid 11 - 6 pax.
Renovatiedatum januari 2019. Geschikt voor een grotere gezinseenheid.
Opmerking: De kamers zijn Room Only, maar mocht een ontbijt gewenst zijn dan kan dat aan R200 pp.

Buckler's Africa is gesloten wegens renovatie van 15 januari tot 1 mei 2019.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Luchthaven transfersSatelliet TVOpen haardWasserijBraaiKeuken

In de kamers:

AirconditioningWasserijRookverbodThee en koffieKoelkast/minibar

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

WildNationaal ParkRivier of meer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

kleine kamers, een simpel maar goed ontbijt en PRACHTIG uitzicht!

Philippe Verbeeck & Eline Somers (HONEYMOON) (09-12-2013)

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in