GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Sabie River Bush Lodge

3 10kamers/units
Zuid-Afrika | Panoramaroute | Hazyview Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Candice Lane
356.31 m | Lat:S 24° 57' 49" Long: E 31° 18' 53" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Sabie River Bush Lodge is, zoals de naam het reeds doet vermoeden, gelegen aan de oevers van de beroemde en vooral imposante Sabie river met het directe uitzicht op het Kruger Nationaal Park. Met een beetje geluk kan je hier zelfs de Big Five vanuit het comfort van je lodge spotten! De Lodge ligt op amper 19 kilometer van het Kruger Nationaal Park, met de inkom zijnde Kruger Gate. Het zuidelijk deel van het Krugerpark staat bekend voor haar grote concentratie wild, maar vooral ook voor het zien van leeuw en mogelijk zelfs luipaard. Geen wonder dan dat je er vanuit Sabie River Bush Lodge op uit kan trekken met open voertuig in dit unieke dierenrijk. Professionele gidsen vergezellen je op een tocht door Kruger en dit zowel 's morgens als 's avonds. Wie zich wil ontspannen buiten deze uren kan dit perfect op het zonnedek met zwembad, en er is zelfs een mini (mini) golf die gasten gratis mogen gebruiken. Verder heeft Sabie River Bush Lodge ook een eigen restaurant dat luistert naar de naam Gecko en hier kan je terecht voor een a la carte menu of zelfs een drankje bij de bar. De echte 'serieuze' golfers kunnen terecht bij het Skukuza Golfterrein. Als het weer het toelaat is de boma de uitgelezen plek om mekaar te ontmoeten bij het kampvuur.

Sabie River Bush Lodge beschikt over verschillende types van accommodatie. Dat maakt dat ze ook kunnen inspelen op de verschillende behoeftes van hun klanten. Zo zijn zowel individuele reizigers welkom, alsook families, al dan niet met kinderen. De Luxury River Frontage Bush Tents liggen onder een eeuwenoude Jackalberry boom en beschikken over een groot houten dek dat uitgeeft op de Sabie rivier. Ze beschikken over een eigen badkamer, airconditioning en ook een buitendouche. Er zijn tevens vier Luxury River Facing kamers, zij hebben het zicht over de Sabie rivier, alsook het Kruger Nationaal Park. Ook zij hebben een eigen badkamer en airconditioning. Ook de familiekamers zijn mooi ingericht en beschikken allemaal over airconditioning en zijn ideaal voor families met kinderen (2 per kamer).

Opmerking: Informeer naar de tarieven voor kinderen van 3-12 jaar.

- Extra optie voor zelfservice kamers: ontbijt - 180 rand/pp en avondmaal - 210 rand/pp

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Satelliet TVOpen haardWasserijZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibar

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandStadBosgebiedWildGolfNationaal ParkRivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in