GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Kanonkop House

5 5kamers/units
Zuid-Afrika | Tuinroute | Knysna Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Mark, Samantha en Chris Conyers
54.96 m | Lat:S 34° 2' 9" Long: E 23° 1' 19" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Kanonkop House is een schitterend vijfsterren logement, gelegen aan de rand van Kanonkop heuvel met ongelofelijk mooie vergezichten over de lagune en omgeving. Het gastenverblijf heeft vijf slaapkamers met elk een individuele stijl, ontworpen door bekroonde Zuid-Afrikaanse ontwerpers. Elke kamer heeft een prachtig uitzicht over de lagune en de beroemde Knysna Heads. De persoonlijke service en aandacht voor detail zorgen voor een onvergetelijke vakantie-ervaring. Gasten zijn niet gebonden aan een verblijf op hun kamer, maar kunnen ten volle genieten van alle rust en het fraaie uitzicht bij het zwembad, op het zonnedek of bij de bar. Gratis draadloos internet over heel het huis. Ook de drankjes bij de bar zijn, net als koffie en thee, mee inbegrepen in de prijs van de overnachting. Je kan ook gebruik maken van de kleine bibliotheek. Kanonkop heeft een overeenkomst met zowel Pezula, alsook Simola Golf waardoor je aan een scherper tarief een balletje kan gaan slaan. Verder is het gastenhuis ideaal gelegen voor tal van andere activiteiten, vooral ook veel sportactiviteiten. Laat Knysna tevens een ideale uitvalsbasis zijn om de Tuinroute te verkennen, te genieten van al het culinaire dat de stad te bieden heeft, sport en vrije tijd en vooral ook veel golf voor de liefhebbers.

TARIEVEN VOOR DE MAAND juli 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking:
- Kinderen +8 jaar welkom.
- Maximum drie personen op de kamer mogelijk, behalve in de Paradise suite.
- Het ontbijt alsook lokale dranken bij de bar, high tea, internet, wifi en parkeerruimte zijn mee inbegrepen in de prijs van de overnachting.

Activiteiten: Deze worden uitgevoerd door onafhankelijke bedrijven en dienen best vooraf geboekt te worden. Opgegeven prijzen zijn geldig tot 30/11/2024, tenzij anders wordt vermeld

Boottrips
- Close encounter whale watching (1,5 tot 2u) 1/6 tot 30/11 (min. 4 pers): 1500 rand/pp en 1190 rand/kind <12 jaar
- Marine eco tour (1,5u) 1/12 tot 30/5 (min. 4 pers): 1150 rand/pp en 860 rand/kind <12 jaar
- Knysna heads Adventure (45 min.) sightseeing op aanvraag (min 6 pers): 695 rand/pp en 440 rand/kind < 12 jaar
- Sunset safari (1,5u) marine excursion + sunset (min 6 pers.): 1480 rand/pp (vertrek dec/jan @ 17u, feb-april+sept-nov @ 16u, mei-aug @ 15u)
- Sunset cruise (2,5u) op de lagune en Indische oceaan met snacks en bubbels: 1625 rand/pp (vertrek dec/jan @ 17u, feb-april+sept-nov @16u, mei-aug @ 15u)
- lunch charter (2,5u) lagune en kustlijn met standaard catering (min 4 pers): 1860 rand pp (vertrek 10 of 11u)
- Day sail (4u) langere boottrip op de lagune en Indische Oceaan met catering (min 4 pers): 2700 rand pp (vertrek 10u)
- Eco experience (3 tot 4u) boottocht op de lagune en 4x4 rit& wandeling in Featherbeds natuurreservaat: 1170 rand/pp en 585 rand/kind of met lunch 1500 rand/pp en 750 rand/kind
- Paddle cruiser: 650 rand/pp en 325 rand/kind < 12 jaar (excl. maaltijd, vertrek 13u, 17/18u)
- John Benn cruise: 595 rand/pp en 300 rand/kind < 12 jaar (excl. maaltijd, vertrek 12.30 of 17/18u)

Overige activiteiten
- SUP: 270 rand/uur voor 1 uur, 460 rand voor 2 uur en 650 rand voor 3 uur
- Kajak (max. 3 personen): 290 rand/uur voor 2 personen en 190 rand/uur voor 1 persoon
- ziplining (4 kabels): 940 rand/pp (+ Knysna conservation fee ter plaatse te betalen)
- ziplining (6 kabels, de laatste is 800 meter): 1250 rand/pp (+ Knysna conservation fee ter plaatse te betalen). Hiervoor moet je iets fitter zijn want naar de 2 laatste kabels is het wel wat wandelen

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Satelliet TVOpen haardWasserijZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyBraaiParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternetTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

StrandPlattelandStadBosgebiedWildGolfBerg(en) Nationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

superieur !

Janssens Family (05-02-2012)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in