GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Villa Montebello

4 4kamers/units
Zuid-Afrika | Schiereiland | Hout Bay Vlaamse eigenaar/uitbater(s): Catherine en Philippe
202.37 m | Lat:S 34° 1' 3" Long: E 18° 20' 52" check-in: 14:00 tot 17:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Villa Montebello is gelegen aan de rand van Hout Bay, meer bepaald de hoogste flank van de 'Kleine Leeukop'. Het gastenhuis grenst aan een mooi natuurreservaat, met panoramische uitzicht op de bergen, Hout Bay en de vallei. Hier kan je letterlijk spreken van een oase van rust. Het gastenhuis werd in april 2016 overgenomen door Catherine en Philippe, afkomstig uit België. Het strand en de vissershaven liggen op slechts twee kilometer afstand van het gastenverblijf, net als enkele uitstekende restaurants en Mariners Wharf. In geen tijd ben je in de beroemde wijnlanden van Constantia, bij Kirstenbosch Botanische Tuinen, Kaap de Goede Hoop of Kaapstad. Er zijn in totaal vier gastenkamers, waaronder de Rhodes Suite, welke geschikt is voor een familie van twee volwassenen en twee kinderen. De Suite heeft uitzicht over de vallei en het dorp. De Mountain kamer heeft directe toegang tot de tuin en het verwarmd zwembad. De Garden kamer heeft eveneens het zicht op de tuin en is geschikt voor twee personen. Dan is er nog de Cottage, welke apart van het hoofdgebouw gebouwd werd. Dit is een iets kleinere kamer en met zicht op de vallei.
Opmerking:
- Driepersoonsbezetting volwassenen is mogelijk in de Rhodes-suite. Voor de 3e volwassene wordt 50% korting in rekening gebracht. Het is ook mogelijk om 2 kinderen (2 kleine bedden) van 5 tot 18 jaar oud te huisvesten (elk R1063 pp/pn).

Minimumverblijf: 2 nachten

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Luchthaven transfersSatelliet TVOpen haardZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyCreditcard faciliteitenParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVerwarmingRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerInternetTelevisie

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

StrandPlattelandStadBosgebiedGolfBerg(en) Nationaal ParkTownshipWijnregio
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Enkel bij ontvangst liep het wat stroef, mevrouw vroeg om ons zeer goed te douchen vanwege de witte lakens en handdoeken. Heb dan om geleurde handdoek gevraagd omdat ik mijn haren zwart verf, voor de rest super. Ze vertelde ook dat de zaak verkocht was aan een Belgisch koppel.

Johnny Lekens en Anna-Rita Tramacere (20-03-2016)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in