GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Tintswalo Lapalala Wilderness

5 8kamers/units
Zuid-Afrika | Waterbergen | Vaalwater Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Tintswalo Lodges
m | Lat:S 23° 48' 49" Long: E 28° 25' 14" check-in: 12:30 tot 13:00 / check-out: 11:00
Reserveer

Gesloten vanaf december 2023


Tintswalo Lapalala is gelegen in het malariavrije Lapalala Wilderness Reserve met een oppervlakte van 44500 hectaren. Vanuit Johannesburg is het slechts 3,5 rijden naar dit prachtige gebied in de Waterbergen. Dankzij de enorme uitgestrektheid van dit ongerepte gebied dat grenst aan verschillende prive-wildparken, geniet je bij Tintswalo Lapalala niet alleen van de fantastische natuur, maar ’s nachts kan je urenlang staren naar de adembenemende sterrenhemel.

Het Lapalala wildgebied werd in 1981 opgericht door Dale Parker en Clive Walker die als natuurbeschermers een Wilderness wildlife school wilden oprichten. Vandaar dat deze locatie perfect is voor een authentieke, ongerepte wildbeleving in de biosfeer van de Waterbergen, wat trouwens een beschermd natuurreservaat is met een gezonde dierenpopulatie van 300 vogelsoorten, 33 soorten amfibieën, 50 soorten vis, 114 verschillende soorten reptielen en tot slot 147 verschillende soorten zoogdieren. De variëteit aan dieren is te danken aan de aanwezigheid van 27 km kronkelende rivier in het gebied, een waar feest voor de vogelliefhebbers. De meeste bezoekers komen uiteraard voor de excellente wildbeleving in het Lapalala gebied, waarbij je kan uitkijken naar de buffel, zwarte en witte neushoorn en de sabel- en roanantilopen waarvan de meeste in het wildgebied zelf werden geboren.

De Tintswalo Lapalala lodge zelf is een milieuvriendelijk kamp met acht tenten, weliswaar met het nodige comfort en voorzieningen die uitsluitend door zonnepanelen en generatoren worden aangeleverd. De tenten bieden uitzicht op de centrale waterput, zodat je je hier helemaal een voelt met de natuur, maar wel met de nodige luxe van een hedendaagse lodge met zwembad, gratis wifi enz. Gezien er slechts twee lodges in het Lapalala wildgebied zijn gelegen, is het aantal safarivoertuigen heel beperkt. In de ervaren handen van de trackers en rangers kan je genieten van een unieke, excellente en gevarieerde wildbeleving. Na de gamedrive staat het avondmaal klaar voor de gasten. De lodge heeft verschillende locaties, zoals de boma of het open deck aan de lodge, waar het avondmaal wordt geserveerd. Onder de prachtige sterrenhemel genieten de gasten van een ontspannen avond.

Opmerking:

- Maaltijden, lokale dranken, 2 gamedrives per dag inbegrepen (geïmporteerde dranken niet inbegrepen)
- Wifi alleen in het hoofdgebouw
- Transfer vanaf de toegangspoort naar de lodge tussen 12u30 en 13u en vanaf de lodge naar de poort om 11u. Als de transfer buiten deze vaste uren wordt geboekt, dan wordt er een extra kost aangerekend.


Kinderen:
- Kinderen van alle leeftijden zijn toegestaan in de lodge.
- Kinderen jonger dan 16 jaar mogen niet in een kamer verblijven zonder toezicht van ten minste 1 volwassene ouder dan 16 jaar.
- Maximaal twee kinderen onder de leeftijd van 6 mogen een kamer delen met twee volwassenen en/of twee kinderen van 16 jaar en ouder.
- Er wordt slechts 1 extra bed per kamer geplaatst en kinderen jonger dan 6 moeten een driekwart bed delen.
- Het delen van de kamer met 2 volwassenen is alleen toegestaan voor een kind jonger dan 16.
- Kinderen jonger dan 6 zijn niet toegestaan op gamedrives, tenzij een prive-gamedrive aan een extra kost wordt geboekt.
- Gamedrives worden uitgevoerd in overeenstemming met het veiligheidsbeleid en de procedures van de lodge. De toegewezen gids gebruikt zijn exclusieve discretie om te beslissen welke waarnemingen geschikt zijn voor groepen waar kinderen aanwezig zijn.
- Ouders en/of voogden zijn ervoor verantwoordelijk dat alle kinderen die met hen op gamedrives zijn, zich strikt houden aan de regels en veiligheidsprocedures die zijn vastgelegd in de toegewezen gids.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardWasserijBibliotheekZwembadDraadloos netwerkParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningOpen haardVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardroger

In de badkamers:

DoucheDouche in badSpa

In de omgeving:

WildBerg(en) Nationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in