GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Marula Cottage

3kamers/units
Zuid-Afrika | Waterbergen | Thabazimbi Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Monika en Dave
1041.39 m | Lat:S 24° 33' 18" Long: E 27° 25' 15" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Marula Cottage is heel handig gelegen op amper 4 kilometer van Thabazimbi en op weg naar het prachtige Marakele Nationaal Park. Het gaat om een charmante woning die opgetrokken is in lokale natuursteen en rieten dak. De boerderij heeft een prachtig uitzicht over de Waterbergen. Wie op zoek is naar rust en een leuke omgeving, is hier zeker aan het goede adres. De eigenaars runnen het gastenhuis zelf en willen er dan ook alles aan doen om het verblijf in Marula Cottage perfect te laten verlopen en dat gasten het er volledig naar hun zin hebben. Alle kamers bieden uitzicht over de bergen. Daarenboven kunnen gasten naast slapen en ontbijten, ook blijven dineren 's avonds, want de lodge staat bekend voor haar heerlijke keuken. Het uitgebreide warme en koude ontbijt wordt trouwens vers klaargemaakt in de open keuken. Met een beetje geluk zie je ook dieren op de boerderij, geen koeien weliswaar, maar onder andere bushbuck, klipspringer, koedoe en tal van andere dieren. Wandelen kan ook, want het domein is niet minder dan 80 hectare groot.
De eigenaars van Marula Cottage houden het kleinschalig en houden zich persoonlijk bezig met de klanten. De lodge telt slechts drie kamers: Baobab suite, Bush daisy of de Kalahari sun. De grootste kamer is de Baobab Suite waar drie gasten in terecht kunnen. Deze kamer beschikt over een Kingsize bed en een slaapzetel. Tevens beschikt deze kamer over een volwaardige badkamer en een eigen terras. Bush Daisy is een gezellige kamer met een tweepersoonsbed en eigen badkamer. Ook hier een terrasje waar je kan genieten van de ondergaande zon onder een echte Marula-boom. De Kalahari kamer heeft twee enkele bedden en eveneens een terrasje onder de Marula-boom. Eigenaars Monika en Dave zijn twee gepassioneerde gidsen die hun strepen hebben verdiend als rangers in verschillende prive-wildparken in de regio. Wens je een begeleid bezoek te brengen aan het Marakele nationaal park, dan zijn Monika en Dave op aanvraag bereid om je te begeleiden als gids. Ze zullen je alvast heel wat informatie kunnen geven en heel wat kunnen vertellen over de regio. Zeker en adresje om te onthouden.

TARIEVEN VOOR DE MAAND juni 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking: In de Baobab suite bevindt zich een slaapzetel voor een derde persoon

Maaltijden:
Avondmaal dient vooraf bijgeboekt te worden aan 250 rand per persoon 

Activiteiten:
Begeleide gamedrive/uitstap (volle dag = 8u) naar Marakele nationaal park inclusief picknik lunch. Er worden wegen genomen waar de gewone toerist niet mag rijden en ook de top van de berg wordt aangedaan met de kolonie kaapse gieren.
Inkomgeld voor Marakele nationaal park is niet inbegrepen en moet je ter plaatse zelf betalen met kredietkaart of wild card indien je deze hebt.
Prijs (2023) bij deelname 1 persoon: 1250 rand , bij 2 personen: 1065 rand pp en bij 3 personen: 795 rand pp

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Open haardWasserijZwembadInternet toegangFaxCopy

In de kamers:

VentilatorWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeKoelkast/minibar

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandStadBosgebiedWildGolfBerg(en) Nationaal ParkRivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

een excellent verblijf , uitstekende gastheren ,

Olaf & Nancy Bentz (23-08-2023)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in