GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Moon Mountain Luxury Tented Lodge

21kamers/units
Namibie | Hardap | Sossusvlei Namibische eigenaar/uitbater(s): George Olivier
1035.95 m | Lat:S 24° 7' 21" Long: E 15° 57' 27" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Moon Mountain Luxury Tented Lodge is schitterend gelegen in de Naukluft bergen. De Lodge werd in 2009 gebouwd op Moon Mountain, de gelijknamige berg. Het leuke aan deze lodge is dat het gaat om luxe tenten die gebouwd zijn op stelten met een groot terras en enkele permanente structuren die de tenten een extra dimensie geven. Het is ook een goede uitvalsbasis om het beroemde nabijgelegen Sossusvlei te bezoeken (50 km). De tenten hebben allemaal een schitterend zicht over de Namib Naukluft, de duinen, bergen en heuvels. Met regelmaat zal je hier ook springbok, oryx, bergzebra en tal van vogelsoorten waarnemen. In totaal zijn er vier standaard kamers die geschikt zijn voor de wat oudere kinderen, met een toilet en een douche. Verder zijn er 11 Luxury kamers, die tevens een klein zwembadje hebben, alsook een koelkast, telefoon en een privaat dek. De 6 Suites zijn het ruimst en hebben een gelijkaardige inrichting.In het hoofdgebouw is het restaurant en bar ondergebracht. Je kan zowel binnen als buiten een drankje nuttigen, dit terwijl je geniet van een prachtige zonsondergang of een grote open sterrenhemel.

TARIEVEN VOOR DE MAAND juli 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van kamer, ontbijt, diner (DBB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking:
Kinderen tot 6 jaar verblijven gratis bij twee volwassenen op de kamer. Kinderen jonger dan 12 jaar die delen met de ouders betalen kindertarief (ook voor de activiteiten)

Maaltijden 2023:
Lunchpakket: 155 rand/pp
Lunch (3-gangenmenu): 245 rand/pp

Activiteiten 2023 (min 2 pers.):
Sunset Drive met drankje en snacks: 695 rand/pp

Maaltijden 2024:
Lunchpakket: 210 rand/pp
Lunch (3-gangenmenu): 360 rand/pp

Activiteiten 2024 (min 2 pers.):
Sunset Drive met drankje en snacks: 850 rand/pp

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid WasserijZwembadFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorWasserijRookverbodKoelkast/minibar

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandWildBerg(en) Natuurreservaat Township
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Namibie te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in