GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Ai Aiba Rockpainting Lodge

20kamers/units
Namibie | Erongo | Usakos Namibische eigenaar/uitbater(s): The Big Sky Lodges Collection
1185 m | Lat:S 21° 30' 47" Long: E 15° 34' 47" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Ai Aiba, The Rock Painting Lodge, een plaats van onvoorstelbare schoonheid met een rijk historisch verleden. Deze lodge is dramatisch genesteld te midden van de granieten rotsblokken in de uitlopers van het Erongo-gebergte. Deze eeuwenoude rotsformaties zijn doordrenkt van geschiedenis en zijn de geërodeerde overblijfselen van een vulkanisch gesteente met een leeftijd van ongeveer 130 miljoen jaar oud. Ai-Aiba is beroemd om zijn talrijke sites met rotstekeningen verspreid over het domein.
De kamers zijn smaakvol ingericht in Afrikaanse stijl met airconditioning en een kluisje voor waardevolle spullen, elk met een eigen terras, een eigen douche en een apart toilet. De daken zijn bedekt met riet. Tien Afrikaans geïnspireerde privé-chalets bieden gasten een comfortabel verblijf die de unieke omgeving helemaal tot z'n recht brengt. Grote ramen omlijsten de rotsachtige uitsteeksels en opvallend zijn de inheemse bomen die de tuinen sieren, waaronder de Purple-Pod Terminalia.
Elke kamer met airconditioning heeft een kleine lounge met een thee- en koffiestation en een elektronische kluis voor waardevolle spullen. De grote badkamers hebben een inloopdouche en een apart toilet. Een kleine schaduwrijke veranda met tafel en stoelen bieden de perfecte plek om te ontspannen, naar de vogels te luisteren en een te zijn met de natuur.

TARIEVEN VOOR DE MAAND mei 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerkingen:
Kinderen in de familiekamer: 0 - 6 jaar gratis, tussen 7 en 12 jaar aan kindertarief, indien de kamer gedeeld wordt met twee volwassenen. De activiteiten zijn voor kinderen onder 6 jaar gratis (behalve de San Living Museum activiteiten, kinderen jonger dan 12 jaar aan kindertarief. Er is een Family Room voor een gezin met twee kinderen onder 12 jaar (stapelbed) en een Triple Room voor een kind onder 18 jaar.


Maaltijden 2024: 

-Lunch: 195 N$/pp 
-Lunchpakket: 175 N$/pp
-Diner (3-gangen): 445 N$/pp 
Activiteiten 2024:
-Nature Drive (incl. snacks en 1 drankje/pp): 744 N$/pp
- Nature Drive + Boma dinner: 1500 N$/pp
-Ai Aiba begeleide wandeling (incl. snacks en 1 drankje): 431 N$/pp 
-Begeleide wandeling en drive (incl. snacks en 1 drankje): 744 N$/pp
-Bezoek aan San Living museum: 681 N$/pp

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Namibie te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in