GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Bambatsi Guest Farm

3kamers/units
Namibie | Kunene | Khorixas Namibische eigenaar/uitbater(s): Gerald en Inge Halbich
1135.23 m | Lat:S 20° 14' 42" Long: E 15° 28' 20" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Bambatsi Guest Farm is een van de eerste en de oudste gastboerderijen in Namibie. Het ligt 400 km ten noorden van Windhoek en ligt op 2 uur afstand van Etosha Nationaal park. De boerderij ligt ongeveer op 1.100 meter hoogte op een enorme kam, de natuurlijke geologische kloof tussen het centrale hoogland en de Namib woestijn. Van hieruit heb je dan ook mooie uitzichten over het landschap en kan je antilopen en andere diersoorten waarnemen. Gasten kunnen genieten van de zonsondergang vanop het terras, of van bij hun bungalow, aan het zwembad of de bar. De bungalows zijn sober maar comfortabel ingericht. De Duitse gastvrouw Inge Halbich ziet er persoonlijk op toe dat alle gasten genieten van hun verblijf en hen niets te kort komt. Hoewel Bambatsi Guest Farm iets verder gelegen is van Khorixas (ongeveer 75 km) en Twyfelfontein (165 km), is deze lodge prijs/kwaliteit zeker een goede optie ten opzichte van de duurdere lodges, dichter bij de bezienswaardigheden.

TARIEVEN VOOR DE MAAND juni 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking: Kinderen tot 4 jaar verblijven gratis bij twee volwassenen op de kamer. Kinderen 4 tot 12 aan kindertarief.

Maaltijden 2024:

- Avondmaal: 300 N$/pp

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Open haardZwembadBraaiParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorRookverbodThee en koffieHaardroger

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

PlattelandBerg(en) Nationaal Park
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Namibie te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Aangename sfeer, leuke gastheren, lekker eten, mooie locatie. Super.

Scarniet-Meulders family (31-10-2017)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in