GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Erindi Private Game reserve

39kamers/units
Namibie | Erongo | Omaruru Namibische eigenaar/uitbater(s): Tuli Lukas
1441.57 m | Lat:S 21° 32' 41" Long: E 16° 23' 13" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Als u op zoek bent naar een authentieke, onvervalste en onvergetelijke safari ervaring, dan is het 79.000 hectare Erindi Private Game Reserve vast en zeker een plek om te onthouden. Erindi betekent zoveel als 'een plaats van water' en is een lodge waar eco-management modellen worden toegepast. Hiermee wordt verzekerd dat uw bezoek aan Erindi geen impact heeft op het milieu. Zoals ze zelf zeggen, geen diepe voetafdruk voor het milieu maar een diepere indruk op je ziel.

De lodge beschikt over verschillende types kamers en al de kamers zijn met heel veel gevoel voor detail tot in de puntjes verzorgd.

De drie standaard suites hebben zicht op een kleine waterput die 's nachts verlicht wordt. Elke kamer heeft een eigen badkamer. Deze suites hebben een gevulde minibar (betalend), een koffiestation, satelliet TV, een safe en haardroger.

De lodge telt ook 2 familiekamers waarvan eentje (nr.38) naast het zwembad ligt en de andere (nr.39), naast de receptie. Beide hebben een veranda met zicht op een kleine waterput die 's nachts verlicht wordt. De units bestaan uit 2 kamers, eentje met dubbel bed en een met 2 enkele bedden, die een tussendeur heeft. De gedeelde badkamer heeft een douche. Deze units hebben een gevulde minibar (betalend), een koffiestation, satelliet TV, een safe en haardroger.

De 30 luxe suites zijn ideaal gelegen met zicht op de kleinere waterput, die 's nachts verlicht wordt. Elke suite heeft een veranda van waar je het wild kan zien of gewoon kan relaxen in privaat comfort. De ruime badkamer heeft zowel een douche als bad. Elke suite heeft een gevulde minibar (betalend), een koffiestation, satelliet TV, een safe en haardroger. Indien u met kinderen onder 12 jaar die de kamer met u delen, zijn er enkele suites die een slaapzetel hebben.

De negen luxueuze superior suites zijn gelegen op de damwand, met zicht op een deel van de dam. De ruime badkamer komt met badmantels en pantoffels. Elke suite heeft een grote satelliet TV, een gevulde minibar (betalend), gratis sherry, een koffiestation, een safe, haardroger en kleine bibliotheek. Kinderen onder 13 jaar zijn niet toegelaten in deze suites.

De VIP suite is gelegen op de damwand, met zicht op een deel van de dam. De ruime badkamer, die zowel bad als douche heeft, komt met badmantels en pantoffels. De suite heeft haar eigen privaat plunge pool, een buitendouche, privaat terras en open haard. Er is tevens gratis wijn en sherry aanwezig alsook een gevulde minibar (betalend), een koffiestation, een safe, haardroger en kleine bibliotheek. Kinderen onder 13 jaar zijn niet toegelaten in deze suite.

De Livingstone suite is gelegen op de damwand met zicht over de dam vanaf het grote terras. Hetzelfde zicht kan genoten worden vanuit de badkamer, die zowel een bad als douche heeft. Er is tevens een buitendouche en een private tuin met plunge pool. Deze suite heeft een gevulde minibar (inbegrepen) en koffiestation.

Ook op culinair vlak zal u in Erindi Game Reserve niets tekort komen, er worden de meest unieke en vooral lekkere maaltijden geserveerd in de Old Traders Lodge. Bij het zwembad of in de Lapa is het gezellig vertoeven terwijl de geluiden van de bush je doen genieten van elk moment.

Erindi staat ook nog eens bekend voor haar populatie Afrikaanse wilde honden (Lycaon pictis), die een van de meest bedreigde diersoorten is op aarde.

Erindi beschikt ook over een selfcatering kamp, genaamd Camp Elephant. Het bestaat uit 14 Luxe Self-catering Chalets. Deze hebben telkens twee aparte slaapkamers (met linnen en badhanddoeken). Er zijn twee enkele bedden in de kamers en een slaapzetel voorzien, geschikt voor twee kinderen. In totaal kunnen vier volwassenen en twee kinderen worden ondergebracht in de chalets of 5 volwassenen. Er is een badkamer en een leef- en eetruimte. De keuken is volledig ingericht en er is tevens airconditioning en een satelliettelevisie in alle chalets. Er is een patio waar ook een barbecue is in ondergebracht en er is een schaduwrijke parking voor de voertuigen. Tevens vind je hier een kampeerterrein terug met 30 staanplaatsen, voorzien van stroom en sanitaire voorzieningen, net als schaduwrijke parking.

Opmerking
- FB (Full Board) is de prijs van de overnachting, inclusief ontbijt, lunch, diner, cake en koffie alsook een namiddag- en ochtend gamedrive

- 0 tot 5 jaar verblijven gratis bij twee volwassenen op de kamer
- 6 tot 12 jaar aan kindertarief

Activiteiten

- Gamedrives tussen 6.30 en 9.30 (ochtend) en 16.30 en 19.30 uur (namiddag) in de zomer. In de winter van 7 tot 10 uur en 16 tot 19.00 uur

- Guided game drive in open 4x4: 750 N$/pp (kinderen <6 jaar niet toegelaten)
- Game drive in closed vehicle: 750 N$/pp (kinderen <6 jaar toegelaten)
- Dagtrip in open 4x4 (zomer 10u30-13u30 - winter 11u-14u): 875 N$/pp incl. drankjes (kinderen <6 jaar niet toegelaten)
- Night drive (enkel in de zomer 21u-00u): 875 N$/pp (min. 4 pers en geen kinderen <6 jaar)
- Private gamedrive (min. 3500 N$): 875 N$/pp Daar een privaat voertuig geboekt wordt, kan u zelf aan de gids aangeven waar uw voorkeuren naar uitgaan en zal deze u enkel naar die plaatsen brengen waar deze dieren/vogels voorkomen.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Satelliet TVOpen haardWasserijBibliotheekZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingTelefoonWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternet

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandWildBerg(en) Nationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Namibie te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in