GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Popa Falls Lodge

17kamers/units
Namibie | Cavango | Divundu Namibische eigenaar/uitbater(s): Namibian Wildlife Resort
1020.96 m | Lat:S 18° 7' 28" Long: E 21° 35' 0" check-in: 14:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer
Popa Falls Lodge is een van de nieuwste attracties van de nationale parkenraad in Namibie. De lodge ligt midden een woud en nabij de gelijknamige stroomversnelling (geen waterval zoals sommigen wel eens durven beweren). Het is tevens deels een overstromingsgebied dat op heel wat plaatsen is afgeschermd door riet. Verder is Popa Falls Lodge en hele goede uitvalsbasis voor een bezoek aan Bwabwata, Mahango en Buffalo park. In het gebied werden niet minder dan 450 soorten vogels geregistreerd en het gebied staat ook bekend voor het aantreffen van heel wat wildsoorten, zoals olifant, nijlpaard, buffel, krokodil en tal van antilopen. Er zijn verschillende kamertypes waaruit kan gekozen worden, waaronder de 10 River Cabins, 3 familiekamers, alsook een kampeerterrein. De kamers hebben een prachtig uitzicht over de rivier en het woud. Ze zijn uitgerust met driekwart bedden en hebben een muskietennet, en ook airconditioning en een eigen badkamer met douche. Wie graag zelf een potje wil klaarmaken kan gebruik maken van ieders eigen barbecue. Vanuit Popa Falls lodge vertrekken dagelijks tochten naar de nabijgelegen parken. Er zijn verschillende vertrektijden. De lodge heeft ook een eigen restaurant met binnen- en buitenterras. Er is tevens een bar, zwembad, souvenirshop en er kunnen ook trips per boot geregeld worden. Hengelaars kunnen hier eveneens terecht.

TARIEVEN VOOR DE MAAND juli 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking: Kindertarief aan 50% is geldig tussen 6 en 12 jaar (onder 6 jaar gratis bij twee volwassenen op de kamer)

Maaltijden 2023/2024:

- Ontbijt (continental): 90 N$/pp
- Ontbijt (full English): 180 N$/pp
- Lunch: 260 N$/pp
- Dinner: 300 N$/pp

Activiteiten 2023/2024:
- Rit door de natuur (voor- of namiddag): 695 N$/pp
- Exclusive full day cruise: 800 N$/pp
- Bootcruise (ochtend of namiddag): 375 N$/pp

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid WasserijZwembadFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeKoelkast/minibar

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildNationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Namibie te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Ligging erg mooi.

Van Es family (25-08-2023)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in