GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Mopane Village Lodge

20kamers/units
Namibie | Oshikoto | Etosha Namibische eigenaar/uitbater(s): reservations
m | Lat:S 19° 27' 18" Long: E 15° 54' 26" check-in: 14:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer

Mopane Village Lodge ligt op slechts 12 km van de Andersson Gate van Etosha Nationaal park. De lodge beschikt over 10 safari tenten en 10 Bush chalets. Hiervan zijn er 2 met dubbel bed, 4 met 2 enekle bedden en 4 familiekamers welke een extra single bed hebben. Elke kamer heeft haar eigen volledig ingerichte badkamer met douche. De chalets en tenten staan ver genoeg van elkaar om de nodige privacy te garanderen.

Er zijn tevens 4 kampeerplaatsen, voorzien van elektriciteit, lichtpunten, een private BBQ en eigen sanitair met warm water.

De lodge heeft haar eigen zwembad om in af te koelen tijdens de hete zomeravonden. Er is tevens een bar en restaurant. Ontbijt is mee inbegrepen in de prijs, maar ook lunch en diner kunnen in de lodge genuttigd worden

Vanuit de lodge kan je tevens begeleide game drives ondernemen, welke je het voordeel bieden dat je hoger zit en de dieren dus beter kan zien. Ook voor diegene die normaal moet rijden, is een begeleide trip al eens een welkome afwisseling om zo toch ook meer te kunnen genieten. Er zijn volle en halve dagtrips beschikbaar, al dan niet inclusief lunch.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid ZwembadDraadloos netwerkBraaiGamedrive(s)Creditcard faciliteiten

In de kamers:

RookverbodKluisje

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandWildNationaal Park
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Namibie te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

onze accommodatiesin Etosha (1)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in