GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Hobatere Lodge

14kamers/units
Namibie | Kunene | Kamanjab Namibische eigenaar/uitbater(s): Steve en Louise Braine
1195.79 m | Lat:S 19° 20' 0" Long: E 14° 22' 20" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Hobatere Lodge is strategisch gelegen op 65 km ten noorden van Kamanjab aan de westelijke grens van het Etosha National Park. De lodge heeft een eigen landingsbaan en is gelegen in een concessiegebied van 8.808 ha, dat de thuisbasis is van een brede selectie wild, met inbegrip van olifant, leeuw, luipaard, cheeta, giraf, eland en Hartmann zebra. De unieke ligging van Hobatere, zijnde de toegang tot het westelijke gedeelte van Etosha Park, zorgt voor een exclusieve wildervaring, maar op hetzelfde moment, is het de bedoeling om naar voor te komen als een lodge waarvan de lokale gemeenschap en het behoud van de omgeving ten goede komt.

De lodge ligt in een concessie gebied in de regio Damaraland, dicht bij een aantal van de belangrijkste attracties, waaronder Twyfelfontein, Brandberg, Etosha National Park, Damaraland, Hoanib rivier en Opuwo. Het gebied biedt een onvergetelijke ervaring omwille van haar vrij bewegende wilde dieren op een concessie gebied van 8808 hectare waarbij een groot aantal soorten zijn terug te vinden zoals olifant, leeuw, luipaard, cheeta en ander wild.

De lodge beschikt over 6 kamers met 2 enkele bedden en 6 tweepersoonskamers waar op verzoek een extra bed kan bijgezet worden. Elke kamer heeft een douche, toilet en wastafel aangevuld met de nodige toiletartikelen alsook een bureau, bedlampje en een klein terras aan de voorzijde. Een klein koffie- en theestation met warm water fles (hervulbaar bij de receptie) is aanwezig voor uw gemak. De lodge beschikt over een zwembad met ligstoelen, een ruim restaurant, een lounge, bar en een buitenveranda met zitplaatsen die uitzicht bieden op de waterput, waar regelmatig dieren worden waargenomen. Een kleine souvenirwinkel is tevens beschikbaar.

Er is ook een Treehouse te middan de natuur en de dieren waar je een eigen badkamer hebt en een kamer op stelten gebouwd. Eerst kan je genieten van een prachtige game drive in het concessiegebied, waarna je naar de Treehouse wordt gebracht. Hier staat een diner schotel te wachten en kan je ook drankjes nuttigen. De volgende ochtend word je dan opgehaald voor het ontbijt in de lodge en krijg je voor vertrek ook een lunchpakket mee. Voor de avonturiers is dit dus zeker een hele leuke optie!

Hobatere biedt de bezoeker de mogelijkheid om game drives in een open voertuig te maken met deskundige en ervaren rangers. Zowel tijdens de ochtend- als de namiddagritten kunnen de gasten genieten van het vele wild dat deze regio te bieden heeft, terwijl de liefhebbers van vogels ook kunnen uitkijken naar de grote verscheidenheid aan vogelsoorten in deze concessie.

De lodge biedt tevens de mogelijkheid tot deelname aan begeleide wandelingen. Na een heerlijk, gezond ontbijt op de veranda of het dek van het restaurant, zal u samen met de gids te voet het gebied gaan verkennen. Tijdens de wandeling komt u meer te weten over de plaatselijke flora en fauna en misschien ontmoet je de kleinere, schuchtere dieren die in dit gebied leven.

Als je geen zin hebt om zelf te rijden in een van de mooiste wildparken in zuidelijk Afrika, kan je deelnemen aan de volle dagexcursie naar Etosha Nationaal park. De trip begint om ongeveer 6u30/7u, afhankelijk van de openingstijden van het park, die variëren per seizoen. Deze trip neemt een volle dag in beslag en brengt je via Galton Gate via Dolomite camp tot Olifantsrest waar je kan genieten van een picknik lunch. Je rijdt langsheen de verschillende drinkplaatsen via een cirkelvormige route en bent terug in de lodge tussen 15u en 17u.

TARIEVEN VOOR DE MAAND april 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van kamer, ontbijt, diner (DBB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Kinderen:
- Kinderen tot en met 5 jaar verblijven gratis op de kamer van twee volwassenen.
- Kinderen tot en met 16 jaar aan kindertarief indien de kamer wordt gedeeld met 2 volwassenen. Indien ze een eigen kamer hebben wordt het volwassenetarief aangerekend.
- kinderen vanaf 17 jaar aan volwassen tarief


OPMERKING:
- een Conservation, Community and Reserve Fee (CCR) is reeds mee inbegrepen in het tarief van de boeking en dient ter plaatse niet meer betaald te worden.
- Tree house FI: Aankomst bij Hobatere lodge en namiddag game drive om 17u. Nadien word je afgezet bij de Treehouse waar je kan genieten van een vooraf gemaakte diner schotel en drankjes. De volgende ochtend word je opgehaald bij de Treehouse en naar de lodge gebracht voor het ontbijt. Je krijgt ook nog een lunch pakket voor vertrek.

Maaltijden:
- Ontbijt en diner inbegrepen in overnachting
- Lunchpakket: 160 N$/pp
- lunch a la carte vanaf 180 N$/pp

Activiteiten:
(min. 2 personen) halve prijs voor kinderen jonger dan 12 jaar
- Ochtend gamedrive (vertrek om 6.30/7.00 uur, tussen 1,5 en 2 uur): 810 N$/pp
- Namiddag gamedrive (vertrek 16.30/17.00 uur, tussen 1,5 en 2 uur): 810 N$/pp
- Night drive: 615 N$ per persoon

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid WasserijBibliotheekZwembad

In de kamers:

VentilatorWasserijRookverbod

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandWildNationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Namibie te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Strategisch tov ingang west Etosha

Leen Meulenijzer & Andre De Wolf (23-10-2023)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in