GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Hotel Heinitzburg

16kamers/units
Namibie | Khomas | Windhoek Namibische eigenaar/uitbater(s): Beate Raith
1555.41 m | Lat:S 22° 34' 33" Long: E 17° 5' 14" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 11:00
Reserveer
Hotel Heinitzburg werd reeds in 1914 gebouwd, en is een van de meest exclusieve accommodaties die je kan terugvinden in Windhoek. Het hotel omvat 16 ruime kamers, elk met een eigen badkamer. De stijl is lichtjes modern en met een knipoog naar de glitter en glamour uit de Victoriaanse periode. Elke kamer is zeer mooi gedetailleerd en beschikt over airconditioning, telefoon, digitale kluis, minibar en een satelliet televisie. De Superior kamers hebben een badkamer met ligbad, terwijl de Deluxe kamers een inloopdouche hebben. De tuin biedt een serene sfeer en gasten kunnen hier genieten van het (verwarmde) zwembad. Gasten kunnen ook gebruik maken van draadloos internet, een wasserette, kinderoppas en transfers. Dineren in Hotel Heinitzburg is een groot feest, met Leo's At the Castle, The Wine Cellar, Garden Terrace en The Knight's Room als prachtige locaties waar je kan dineren. Vanop het Garden Terrace kijk je uit over Windhoek en zit je onder een schitterende sterrenhemel. Dineren in The Wine Cellar is niet alleen genieten van het culinaire genot, maar ook nog eens een prachtige zaal, met open haard en een wijnkelder om U tegen te zeggen. De ridderszaal is perfect geschikt voor de intieme, gezellige avond, met unieke en historische stukken en ornamenten bekleed.

TARIEVEN VOOR DE MAAND maart 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Satelliet TVOpen haardWasserijZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyCreditcard faciliteitenBaby vriendelijkParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVerwarmingTelefoonWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternetTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

StadBerg(en) Natuurreservaat Township
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Namibie te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in