GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

East Gate Rest Camp

13kamers/units
Namibie | Omaheke | Gobabis Namibische eigenaar/uitbater(s): Attie
1275 m | Lat:S 22° 16' 58" Long: E 19° 59' 27" check-in: 14:00 / check-out: 10:00
Reserveer
East Gate restcamp is een goede stopover voor een rit vanuit Namibie naar Botswana en is gelegen op slechts 400 meter van de Buitepos grenspost met Botswana.

Accommodatie is in luxe bungalows tot 6 personen of standaard bungalows voor 2 of max. 4 personen. Alle bungalows hebben een eigen badkamer en airconditioning alsook een ingerichte keuken. De luxe bungalows beschikken tevens over een televisie.

Er is tevens een winkeltje en bar met restaurant aanwezig. Maaltijden dienen wel vooraf geboekt te worden, best samen met de boeking van de accommodatie. Voor de warme dagen kan je afkoeling zoeken in het zwembad. Internettoegang is tevens verkrijgbaar en er is een benzinestation.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Bar gelegenheid ZwembadInternet toegangBraaiKeuken

In de kamers:

AirconditioningTelefoonRookverbodTelevisie

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

PlattelandWild
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Namibie te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

onze accommodatiesin Gobabis (2)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in