GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Namib Desert Lodge

21kamers/units
Namibie | Hardap | Sossusvlei Namibische eigenaar/uitbater(s): Gondwana Collection
1079.19 m | Lat:S 24° 6' 58" Long: E 15° 54' 19" check-in: 14:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer

Namib Desert Lodge is gelegen aan de voet van een rode zandsteenrots en enkele gefossiliseerde duinen, uniek aan Namibië. Deze lodge ligt op een 60 km noordelijk van Sesriem, de uitweg naar Sossusvlei en op slechts 5 km van de hoofdweg. In een tuin van palmbomen ligt een oase midden de woestijn met groot zwembad. Van bij aankomst worden gasten getrakteerd op een vriendelijk onthaal en fijne bediening.

De lodge beschikt over een grote bar, restaurant en ontbijtruimte. Alle 21 kamers liggen verspreid rond de lodge en bieden zicht op het het gebergte en de wijde natuur. De kamers zijn sober maar mooi ingericht en te allen tijde netjes verzorgd. Alle kamers beschikken over airconditioning en hebben een eigen ruime badkamer. Vanuit de lodge worden excursies aangeboden zoals sundowners, of een bezoek aan de duinen.

Camping2Go

De lodge beschikt tevens over de camping2go formule welke budgetvriendelijker is en waar je logeert in een permanente tent die volledig is uitgerust met vier bedden en een eigen badkamer met douche. De volledig uitgeruste keuken maakt het mogelijk om smaakvolle maaltijden te bereiden, aangezien het alles heeft, van een koelkast, fornuis en gootsteen tot al het benodigde kookgerei en bestek. Daarnaast is er een braai buiten en een vuurplaats om rond te zitten en te genieten van de spectaculaire Namibische nachtelijke hemel in al zijn pracht.

Alle voorzieningen van de lodge zijn ook beschikbaar voor wie gebruik maakt van de Camping2Go optie alsook voor kampeerders. Je kan jezelf hier trakteren op een smakelijke maaltijd of een duik in het zwembad om af te koelen. Zorg ervoor dat u ook een kijkje neemt bij de verschillende spannende activiteiten welke vanuit de lodge worden aangeboden

TARIEVEN VOOR DE MAAND maart 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking:
- Kinderen onder de 5 jaar verblijven gratis bij twee volwassenen op de kamer.
- Kindertarief is geldig van 6 tot 13 jaar.
- Camping2Go is self-catering (maaltijden kunnen op voorhand of ter plaatse worden geboekt).
- Tarieven van maaltijden en activiteiten zijn geldig van 1 november tot 31 oktober.

Maaltijden 2023/2024:

- Middagmaal: 197 N$/pp
- Middagmaal (3-gangen): 295 N$/pp
- Lunchpakket: 195 N$/pp
- Avondmaal (buffet): 395 N$/pp

Activiteiten 2023/2024:
- Sundowner Dune drive/ Morning Dune drive (met gids, min. 4 personen): 981 N$/pp
- Sossusvlei excursion: 3120 N$/pp
- Scorpion night walk: 315 N$/pp


* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid ZwembadFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorRookverbodThee en koffie

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

PlattelandWildBerg(en) Nationaal Park
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Namibie te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Goed gelegen

Mr/s Dendauw & Mr/s Ponsaers (16-10-2018)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in