GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Spitzkoppe Lodge

15kamers/units
Namibie | Erongo | Usakos Namibische eigenaar/uitbater(s): Logufa
1133.69 m | Lat:S 21° 48' 49" Long: E 15° 10' 25" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Spitzkoppe Lodge is volop in ontwikkeling en zal bestaan uit 15 individuele chalets, aan de noordwestelijke flank van de spectaculaire Inselberg. Het hoofdgebouw zal zicht hebben op het noordwestelijke deel van de Brandberg en hier zijn buiten de receptie ook de leef- en eetruimte in onder gebracht. Bij de ontwikkeling van deze lodge is zoveel mogelijk rekening gehouden met de natuur en daar zullen ze perfect slagen door zoveel mogelijk gebruik te maken van natuurlijke materialen die in de omgeving zijn terug te vinden. Zo min mogelijk wordt gebruik gemaakt van cement. Tevens wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de natuur zodat de impact zo minimaal is. Elk van de chalets heeft een eigen veranda en een badkamer. De 'uitgetrokken' daken moeten het gevoel geven van een tentenkamp en zullen een gevoel van eenheid creeren met de omgeving. Bij het hoofdgebouw is ook een bar en zwembad ondergebracht met zonnedek. Spitzkoppe Lodge zal de gemeenschap van de #Gaingu Conservancy ten goede komen, dank zij gedeelde inkomsten uit de opbrengsten van de lodge.

TARIEVEN VOOR DE MAAND maart 2020

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking: Kinderen tussen 2 en 6 slapen bij de ouders op een veldbed (geen kinderen meer jonger dan 6 jaar vanaf 1 november 2019) en kinderen ouder dan 6 slapen in een aparte chalet.

Kinderen 2019:
- 2-6 jaar: 1063 N$/n
- 6-12 jaar: 1700 N$/n

Maaltijden 2019:
- Lunch:180 N$/pp
- Lunchpakket: 180 N$/pp
- Avondmaal: 380 N$/volw, 200 N$/ kind (2-12j)

Kinderen 2020:
- 6-12 jaar in extra bed 1700 N$/n

Maaltijden 2020:
- Lunch:220 N$/pp
- Lunchpakket: 180 N$/pp
- Avondmaal: inbegrepen

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Zwembad

In de kamers:

RookverbodThee en koffie

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

PlattelandBerg(en)
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Namibie te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

onze accommodatiesin Usakos (2)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in