GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Hohenstein Lodge

3 14kamers/units
Namibie | Erongo | Usakos Namibische eigenaar/uitbater(s): Sabine Hoppe
1066.17 m | Lat:S 21° 47' 29" Long: E 15° 28' 53" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
De Hohenstein Lodge is ideaal gelegen tussen de Brandberg en de Spitzkoppe, aan de zuidwest kant van het Erongo gebergte aan de voet van het enorme Hohenstein massief, ongeveer 25 km ten noorden van Usakos. Vanuit alle bungalows en het restaurant heb je hetzelfde prachtige uitzicht. Links bevindt zich op enige afstand Spitzkoppe en net hiervoor, aan de andere kant van een met oude kameeldoornbomen bezaaide brede vallei, zie je de 1469 m hoge Kainachab en rechts de Hohenstein, die 's avonds tijdens een prachtige zonsondergang schittert in het warme rode licht. De goed onderhouden tuin, loopt juist rond het zwembad, de ideale plek om te kiezen tussen een plons in het water of ontspannen en tot rust komen onder de schaduwrijke parasols en ligstoelen. Accommodatie is in een combinatie van 10 bungalows, elk met een eigen badkamer met douche. Ze zijn goed ingericht en bieden vanaf de prive veranda een prachtig uitzicht op de omgeving. Tijdens een langer verblijf kan u dagtochten maken naar de Brandberg en de Spitzkoppe of uitgebreid wild en vogels observeren tijdens wandelingen. Het panorama vanaf de top van Kainachab is onbeschrijfelijk. In het restaurant of op de ruime veranda het diner nuttigen, terwijl het wild zich langzaam aan de waterput verzamelt, is een onvergetelijke ervaring. Tijdens de dag worden veel vogels aangetrokken door het water.

De lodge is vernoemd naar de hoogste berg van de Erongo Mountains, de Hohenstein, die voor zijn voeten ligt. De voormalige boerderij grenst aan het stedelijk gebied van Damaraland. Vanaf het begin was de bevolking geintegreerd in het project en de mensen uit de directe omgeving hebben de lodge mee opgebouwd onder leiding van specialisten. Het personeel is hier erg trots op en toont dat ook met plezier aan de gasten. De lodge heeft een eigen bar, restaurant, gratis draadloos internet en enkele wandelroutes op het domein.

TARIEVEN VOOR DE MAAND juli 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van kamer, ontbijt, diner (DBB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Kinderen: Kinderen tot 3 jaar verblijven gratis bij twee volwassenen.
Maximum twee kinderen onder 12 kunnen mee in de familiekamer.
Kinderen tussen 4-12 jaar aan kindertarief


Maaltijden 2023: - lunch: 290 N$/pp

Activiteiten 2023: 
- Morning Nature Drive (45-60 min): 563 N$/pp
- Sundowner Drive (2u): 688 N$/pp
- Nature Drive (3 tot 4u): 875 N$/pp 
- Guided Walk (60-90 min): 315 N$/pp
- Guided Walk (3-4 u): 625 N$/pp

Activiteiten 2024: 
- Morning Nature Drive (45-60 min): 625 N$/pp
- Sundowner Drive (2u): 750 N$/pp
- Nature Drive (3 tot 4u): 1000 N$/pp 
- Guided Walk (60-90 min): 438 N$/pp
- Guided Walk (3-4 u): 750 N$/pp
- Rotskunst tour met zonsondergang  (3u): 938 N$/pp

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Bar gelegenheid WasserijZwembadParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorWasserijRookverbod

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

WildBerg(en) Rivier of meer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Namibie te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Beter dan dit wordt het niet !

Degeeter party (29-07-2023)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in