GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Namib Naukluft Lodge

16kamers/units
Namibie | Hardap | Sossusvlei Namibische eigenaar/uitbater(s):
1005.08 m | Lat:S 24° 1' 0" Long: E 15° 56' 47" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Namib Naukluft Lodge is een 25.000 hectare grote privaat natuurreservaat, dat zich strekt van de Namib woestijn tot het Naukluft gebergte en grenst aan het Namib Naukluft park langs beide zijden. Hier kan je met alle zintuigen genieten, door te kijken naar het uitzicht over de uitgestrekte grasvlaktes en met wat geluk zie je gemsbok of impala en zelfs een jachtluipaard, deze laatste werden in 2012 uitgezet in het gebied om een natuurlijk evenwicht te bewaren. De Lodge beschikt over 16 kamers, ingericht met comfortabele bedden, stijlvol meubilair, minibar, telefoon, lucht ventilator, een eigen badkamer en privaat terras met prachtig uitzicht. Zowel de lodge als de kamers en de bijhorende faciliteiten zijn tot in de puntjes verzorgd en te allen tijde netjes. De Lodge ligt ongeveer op 58 kilometer ten noorden van Sesriem, en dus de toegangspoort tot de duinen van Sossusvlei. Je kan deze tevens begeleid vanuit de Lodge bezoeken per 4x4 voertuig. Wie dit wenst kan natuurwandelingen op het domein maken of kiezen voor een begeleide rondrit, op zoek naar de vele diersoorten die hier voorkomen. Recentelijk werd ook een tentenkamp toegevoegd met eigen lapa (met bar) en zwembad. Deze tenten worden beschouwd als een goedkoper alternatief voor de kamers in de lodge. De tenten staan onder canvas, zijn ruim, sober maar netjes ingericht en zijn zeer zeker een aanrader voor wie het budget wat krapper zit. Toegegeven de ligging is niet echt dicht bij de duinen van Sossusvlei, maar in geval je toch op doortocht bent mogelijk een ideale plek om te overnachten. Zeker voor wie op zoek is naar een oase van rust in een unieke omgeving, een echte aanrader!
Opmerking
- Soft Adventure camp op basis van RO (room only). Ontbijt en avondmaal dient vooraf geboekt te worden
- Conservation fee niet inbegrepen in de prijs: 100 N$/volw/nacht en 50 N$/kind (2-11 jaar)
- wifi enkel beschikbaar in het hoofdgebouw, overal gsm ontvangst, ook bij Soft Adventure camp

Kinderen
- 0 tot 2 jaar verblijven gratis bij twee volwassenen
- 2 tot en met 11 jaar aan kindertarief voor het verblijf, maaltijden en de activiteiten

Maaltijden
- Ontbijt: 150 N$/pp
- Lunch: 175 N$/pp
- Avondmaal: 380 N$/pp

Activiteiten
- Sossusvlei dagexcursie begeleid (6u tot 13u): 2440 N$/pp incl. park fees, picknickmand en water
- Sundowner drive (17u30 tot 19u30): 565 N$/pp
- Scenic desert drive (14u tot 18u): 1190 N$/pp (min. 2 pers.)
- Wandelen met gids (7u tot 9u): 440 N$/pp


* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardZwembad

In de kamers:

VentilatorTelefoonRookverbodThee en koffieKoelkast/minibar

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

Berg(en) Natuurreservaat
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Namibie te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Kamers zeer basis ingericht, viel wat tegen. Hier ook Nature Drive gedaan, vrij kostelijk en stelde niet zo heel veel voor. Leuke plaats om wandeling te maken en achtergelegen berg te beklimmen. Je moet er wel echt naar vragen, ze zouden dit beter wat meer in de picture zetten.

Billen family (30-08-2019)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in