GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Epupa Falls Lodge

5kamers/units
Namibie | Kunene | Okongwati Namibische eigenaar/uitbater(s): Mariette
628.62 m | Lat:S 17° 0' 7" Long: E 13° 14' 44" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Epupa Falls Lodge and Campsite is gelegen aan de oevers van de Kunene rivier en de grens met Angola. Dit is ongetwijfeld een van de beste plekken om de Epupa watervallen te zien. Deze locatie is ook zeer geschikt voor het observeren van vogels en vooral ook om meer te weten te komen over de ganse Himba cultuur en leefgewoonten. Na een dag van stof en grindwegen is het fantastisch om terecht te komen in een oase van rust, zo vlak bij de rivier. De Makalani palmbomen groeien hier weelderig.
Epupa Falls Lodge telt vijf kamers, drie nieuwe familiechalets en een honeymoon chalet. De vijf kamers zijn chalets en kijken allemaal uit over de rivier. Ze zijn vervaardigd uit lokale materialen en zijn zeer charmant ingericht. De 3 nieuwe familiechalets bevinden zich op de begane grond op ongeveer 20 meter achter de huidige dubbele chalets op palen. Elk familiechalet heeft twee kamers - elk met een eigen douche en toilet. Op dit moment (2019) zijn alle kamers ingericht als twin, maar binnenkort worden enkele van de singles in tweepersoonskamers omgezet. Elk familiechalet kan dus 4 volwassenen herbergen. Het heeft de voorkeur dat de 4 volwassenen elkaar kennen of dat ze weten dat ze samen in een eenheid zullen verblijven. De honeymoon suite is ook op de begane grond achter de dubbele chalets op palen. Hij bestaat uit een open kamer met een kingsize bed, een zithoek en een douche. Dit chalet bezit ook een eigen kleine koelkast, een eigen tuin en een plunge pool.
Koos Verwey, de eigenaar, ziet er persoonlijk op toe dat het de gasten het aan niets ontbreekt en met wat geluk kom je hem wel tegen in de bar. Dan is er altijd tijd voor een babbel. Prijs/kwaliteit is de lodge een absolute aanrader en als we er ook nog eens bij vertellen dat de keuken ook heel goed is, dan zijn we er zeker van dat u hier zal genieten. Voor diegene die er met de tent op uit zijn, er is tevens een kampeerterrein voorzien.
Opmerking: Transfers van en naar de airstrip aan 500 N$/heen en terug

Kinderen:

- Alle chalets kunnen een veldbed plaatsen voor een extra kind op de kamer
- Kinderen 0 tot 3 jaar verblijven gratis bij twee volwassenen
- kinderen 3 tot 12 betalen 50% van volwassen prijs voor maaltijden

Maaltijden 2023(kan bij receptie bevestigd worden)
- Ontbijt: 175 N$/pp
- Lunch: 200 N$/pp
- Avondmaal: 400 N$/pp

Activiteiten 2023 (vooraf reserveren)

- Waterval ervaring: 375 N$/pp
- Himba dorp ervaring: 938 N$/pp
- Epupa dorp wandeling: 313 N$/pp
- Rivier wandeling: 250 N$/pp
- Epupa waterval zonsondergang ervaring
- Transfers Airstrip - Lodge - Airstrip: 625 N$/pp

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardWasserijFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorWasserijRookverbodKluisje

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedNatuurreservaat Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Namibie te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

onze accommodatiesin Okongwati (2)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in