GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Kulala Desert Lodge

23kamers/units
Namibie | Hardap | Sossusvlei Namibische eigenaar/uitbater(s): Wilderness Safaris
692.35 m | Lat:S 24° 36' 53" Long: E 15° 42' 12" check-in: 14:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer
Kulala Desert Lodge is gelegen in het hartje van de Namibische woestijn en een zeer kindvriendelijk kamp. Het maakt deel uit van het 27.000 hectare grote Kulala Wilderness Reserve.

In totaal telt het kamp 23 kamers die deels bestaan uit canvas en deels een rieten dak. Deze 'kulalas' vormen als het ware een geheel met de omringende natuur. Ze beschikken elk over een eigen badkamer en veranda. Alle zijn ze gebouwd op een houten platform, waardoor ze wat kunnen genieten van wat verkoeling op hoogte, tevens tegelijkertijd je beste observatiedek voor het bewonderen van een unieke sterrenhemel. Drie tenten kunnen telkens een familie van vier onderbrengen.

Het hoofdgebouw omvat een zit- en leefruimte, een restaurant en bar, een zwembad en een veranda die uitgeeft op een droge rivierbedding. Dit is de ideale locatie om te genieten van de prachtige wijde omgeving, terwijl je tot rust komt na een dag van heel wat activiteiten.

Activiteiten draaien rond 's morgens vroeg begeleide tochten naar de duinen van Sossusvlei via de privépoort (exclusief voor Wilderness Safaris-voertuigen) aan de Tsauchab-rivier, evenals natuurritten en wandelingen in het privéreservaat Kulala Wilderness.

Bezoek Sossusvlei en Dead Vlei
Wereldberoemde Sossusvlei is zowel de naam voor het gebied in het algemeen als een enorme leembodem, geflankeerd door de enorme zandduinen. Dichtbij, aan de voet van sommige van deze duinen, domineren de skeletten van bomen het landschap, waar ooit water stroomde. Dit staat bekend als Dead Vlei.

Bezoek Sesriem Canyon
Deze fascinerende geografische formatie is zeker een bezoek waard. Het resultaat van miljoenen jaren waarin water zich een weg baant in de aarde, is Sesriem Canyon nu drie kilometer lang. Het uitzicht vanaf de top is adembenemend, terwijl wandelingen door de kloof verschillende geografische lagen blootleggen die over aeonen zijn neergelegd.

Natuurrit
Het privé Kulala-natuurreservaat van 37.000 hectare biedt bezoekers exclusieve mogelijkheden om wilde dieren te zien, waaronder gemsbok (oryx), vleermuisoorvossen, bruine hyena en vogels. Geniet van een koffie of een sundowner stop in de schilderachtige delen van het reservaat

Wandelpaden
Wandelpaden zijn erop gericht om ondergedompeld te raken in dit afgelegen gebied, evenals de landschappelijke schoonheid en de fascinerende en verrassend diverse soorten insecten, reptielen en knaagdieren die deze droge en harde streek hun thuis maken. Het Tsauchab River Trail maakt een wandeling langs de droge rivierbedding dichtbij het kamp.

De sundownertour
Ga 's middags op stap voor een rit in de natuur en voltooi je excursie op een afgelegen en dramatische plek in het reservaat, geniet van een gin-tonic terwijl je de zon ziet ondergaan boven de verre bergen of duinen.

Star bed
Slaap onder de sterrenhemel van de Namib en slaap in met de geluiden van Afrika op het dak van je unit.

Luchtballon safari *
De ballonsafari in het Kulala Wilderness Reserve biedt een werkelijk unieke ervaring om stil boven de prachtige zandduinen en woestijn te zweven, met een champagneontbijt op uw landingsplaats. * Deze activiteit is tegen meerprijs en is gesloten op 25 december, 1 januari en van 15 januari tot 15 februari.

Paardrijsafari *
Rij door enkele van de meest spectaculaire en ongewone landschappen op de planeet op goed geschoolde paarden. Bekijk de zonsondergang op een prachtige plek onder het genot van een drankje en galoppeer vervolgens terug onder de sterren op tijd voor het avondeten. * Deze activiteit is tegen meerprijs en op aanvraag.

TARIEVEN VOOR DE MAAND juli 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van kamer, ontbijt, diner (DBB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking: 
- Fully inclusive is overnachting, alle maaltijden, alle lokale drankjes, wasdienst, park fees, 2 activiteiten per dag.
- DBB is alleen het verblijf, ontbijt en avondmaal.
- Lunch en activiteiten kunnen op voorhand worden geboekt, maar moeten ter plaatse worden betaald.

Kinderen:

Indien ze de kamer delen met 2 volwassenen:
- 06/01-31/05 en 01/11-19/12: 3-16 jaar: 65% korting op volwassenentarief
- 01/06-31/10 en 20/12-5/01: 3-16 jaar: 35% korting op volwassenentarief

Maaltijden 2024:

- lunch bij de lodge: 490 N$/pp
- lunchpakket: 310 N$/pp

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardWasserijZwembadFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorWasserijRookverbodThee en koffieHaardroger

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandWildBerg(en) Nationaal Park
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Namibie te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Aanrader , wel meegeven dat de toegangsweg van Sesriem naar de Lodge 30 km is . Is voor de natuur liefhebber en de rust zoeker . Voor ons top .

Govers family (11-10-2019)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in