GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Doro Nawas

16kamers/units
Namibie | Kunene | Twyfelfontein Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Wilderness Safaris
490.40 m | Lat:S 20° 26' 57" Long: E 14° 18' 9" check-in: 14:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer
Vanuit Doro Nawas kan u op safari gaan op zoek naar de woestijnolifant en bezoekt u de rotstekeningen bij Twyfelfontein. Vanuit het kamp, gelegen in de vallei van de uitgedroogde Aba-Huab River, heeft u een spectaculair uitzicht over de Etendeka bergen in het noorden en de rode zandsteen kliffen van Twyfelfontein in het zuiden. De 16 cottages zijn gebouwd in de stijl van de omgeving door gebruik te maken van natuursteen, canvasmuren en een rieten dak, waarbij de aandacht voor luxe en comfort niet verloren is gegaan. De ruime en comfortabele slaapkamer biedt toegang tot uw veranda en buitendouche. Uiteraard heeft u ook de beschikking over een en-suite badkamer. Wilt u romantisch een avond onder de sterren slapen, dan kunt u uw bed op wieltjes naar buiten rijden. Wanneer u de Fully inclusive formule kiest, kan u genieten van een naturedrive waarbij u op zoek gaat naar de woestijnolifant of naar ander wild dat bij de rivierbedding verkoeling zoekt. Ook kunt u een fascinerende excursie maken naar Twyfelfontein, waar u een grote collectie rotstekeningen kunt bewonderen.

TARIEVEN VOOR DE MAAND juli 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van kamer, ontbijt, diner (DBB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking: 
- Fully inclusive is overnachting, alle maaltijden, alle lokale drankjes, wasdienst, park fees, 2 activiteiten per dag.
- DBB is alleen het verblijf, ontbijt en avondmaal.
- Lunch en activiteiten kunnen op voorhand worden geboekt, maar moeten ter plaatse worden betaald.


Kinderen:

Indien ze de kamer delen met 2 volwassenen:
- 06/01-31/05 en 01/11-19/12: 3-16 jaar: 65% korting op volwassenentarief
- 01/06-31/10 en 20/12-5/01: 3-16 jaar: 35% korting op volwassenentarief

Maaltijden 2024:

- lunch bij de lodge: 490 N$/pp
- lunchpakket: 310 N$/pp

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Zwembad

In de kamers:

Rookverbod

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

PlattelandWildBerg(en) Natuurreservaat Rivier of meer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Namibie te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

een ongelofelijk uitzicht , mooie kamers en familiaire sfeer. Zeer vriendelijke mensen die ons ontzettend goed geholpen hebben toen onze auto in panne was. Deze manager zei dat we ons moesten ontspannen en dat hij het ging oplossen. 's Anderendaags hadden we een andere auto.

Inge Vercruyssen & Luc De Cauwer (16-11-2023)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in