GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Palmwag Lodge

4 8kamers/units
Namibie | Kunene | Palmwag Namibische eigenaar/uitbater(s): Gondwana
900.91 m | Lat:S 19° 53' 8" Long: E 13° 56' 13" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Palmwag Lodge is gelegen op een privédomein van maar liefst 1 miljoen are in Damaraland, in het noordwesten van Namibië, tussen Etosha en Skeleton Coast. Slechts enkele plaatsen op de wereld kunnen bieden wat betreft ervaring, luxe en locatie. Dit woestijngebied heeft enkele natuurlijke bronnen die de lokale dierensoorten in leven houden, zoals de unieke neushoorns en olifanten die zich hebben aangepast aan het leven in de woestijn, de zeldzame Hartmann bergzebra, giraf, oryx, springbok en koedoe. In dit gebied leven meer dan 100 leeuwen, cheeta, luipaard en de bruine en gevlekte hyena. Er is keuze uit standaard- en comfortkamers die links en rechts van het hoofdgebouw gelegen zijn. De comfort verblijven hebben zicht over de uitgestrekte natuur en de bergen, terwijl de standaardkamers verscholen liggen en minder uitzicht hebben. Alle kamers zijn zeer ruim en netjes ingericht. Ze beschikken over een eigen badkamer met douche. Het restaurant is van uitstekende kwaliteit en het personeel zeer gedienstig en vriendelijk. Draadloos internet is beschikbaar bij de bar en de receptie.

Under Canvas Sleep-out
Palmwag Lodge biedt een uniek avontuur in het Palmwag concessiegebied. De Under Canvas Sleep-out is een authentiek Namibisch avontuur waarbij je kennismaakt met het uitgestrekte Damaraland gebied. Met een beetje geluk krijg je de zwarte neushoorn en de woestijnolifanten te zien. Hier ben je ver weg van de bewoonde wereld en de toeristische bezienswaardigheden en kan je echt tot rust komen in stilte van de woestijn.

TARIEVEN VOOR DE MAAND oktober 2022

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking:
Geen wifi!
- Kinderen onder de 5 jaar verblijven gratis bij twee volwassenen op de kamer.
- Kindertarief is geldig van 6 tot 13 jaar.
- Tarieven van maaltijden en activiteiten zijn geldig van 1 november tot 31 oktober.

Maaltijden 2022:
- Ontbijt: 211 N$/pp
- Lunch: 197 N$/pp
- Lunch 3 gangen: 255 N$/pp
- Lunchpakket: 139 N$/pp
- Avondmaal: 460 N$/pp

Activiteiten 2022:
- Full Day Damaraland excursie (min 4 pers.): 2691 N$/pp
- Morning/Afternoon Scenic drive (3u): 1028 N$/pp
- Begeleide wandeling 2km (7AM, 1.5u): 315 N$/pp
- Begeleide wandeling 5km (7AM, 3u): 387 N$/pp
- Half day Rhino Tracking (min.2 pers): 3015 N$/pp - vooraf reserveren!

Maaltijden 2023:
- Ontbijt: 211 N$/pp
- Lunch: 197 N$/pp
- Lunch 3 gangen: 255 N$/pp
- Lunchpakket: 139 N$/pp
- Avondmaal: 483 N$/pp

Activiteiten 2023:
- Full Day Damaraland excursie (min 4 pers.): 2691 N$/pp
- Morning/Afternoon Scenic drive (3u): 1028 N$/pp
- Begeleide wandeling 2 km (7u, 1,5u): 395 N$/pp
- Begeleide wandeling 5 km (7u, 3u): 485 N$/pp
- Half day Rhino Tracking (min.2 pers): 3015 N$/pp - vooraf reserveren!

De Under Canvas sleep-out (min. 2 pers. en geen kinderen jonger dan 12) is inclusief alle maaltijden en dranken, gids, kampeermateriaal, 2 gamedrives en een wandeling. Vertrek om 15.30 uur bij de receptie van de Palmwag Lodge voor een nature drive met sundowner vooraleer je verder naar het kamp rijdt. Sanitaire basisvoorzieningen beschikbaar. Nadat aankomst steekt de gids de braai (BBQ) aan. 's Ochtends begin je met een korte wandeling gevolgd door ontbijt en een nature drive terug naar de lodge. Aankomst aan de receptie is voorzien om 11 uur of je kan 2 tot 3 nachten deelnemen aan de sleep-out.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardWasserijZwembadFaxGamedrive(s)Parkeerplaats

In de kamers:

VentilatorWasserijRookverbodThee en koffieHaardroger

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandWildBerg(en) Nationaal ParkNatuurreservaat
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Namibie te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Duurste verblijf van onze reis, maar qua comfort tegenvaller! Centrale deel met zwembad, bar en restaurant is goed uitgebouwd, dinner ook dik in orde. Huisje (family room) echter serieus afgeleefd en voldeed niet aan het comfort dat je voor deze prijs verwacht. Er is wel een renovatie gepland (overname Gondwana Collection). We hebben hier de nature walk gedaan vroeg in de ochten, leuk om te doen. Initieel hadden we het plan om een gamedrive te doen in hun consessie. Achteraf bleek dat je dit ook met eigen wagen kon doen, wat we dan ook gedaan hebben. Jammer dat ze ons bij het onthaal niet vermeld hadden (ontvangst was dan chaotisch)

Billen family (30-08-2019)

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in