GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

GocheGanas

16kamers/units
Namibie | Khomas | Windhoek Namibische eigenaar/uitbater(s): Romario
1825.88 m | Lat:S 22° 46' 41" Long: E 17° 12' 49" check-in: 14:00:00 tot / check-out: 10:00:00
Reserveer
GocheGanas, wat zoveel betekent als 'Plaats van de kameeldoorn' is meer dan slechts een plaats, het is een ervaring. Het is gelegen op slechts 29 km in het zuidoosten van Windhoek en op een heuveltop vanwaar je een spectaculair landschap overziet. Deze luxueuze lodge biedt een unieke combinatie van dieren, natuurschoon en verzorging aan.

GocheGanas heeft 16 luxueuze chalets, onder strodak, met ononderbroken uitzicht over het natuurreservaat. Alle kamers zijn uitgerust met eigen badkamer, airconditioning, minibars, TV en DVD/cd-spelers. Om het geheel compleet te maken is er de wellness village. Deze biedt biedt een eersteklas aanbod aan wellnessbehandelingen, producten en diensten. Andere faciliteiten zijn onder meer elf behandelkamers met ultramoderne apparatuur, zoals een kristallen bad, een hydrotherapiebad, een douche met vichy, enz. Er is ook een verwarmd binnenzwembad, een grotsauna in een kathedraal als een metselwerkkluis, een goed uitgeruste fitnessruimte alsook een fruit- en sapbar.

Wild is overvloedig aanwezig op het GocheGanas natuurreservaat, met 25 verschillende grote diersoorten, met een totaal van 1.600 dieren. Vroege ochtend en late namiddag game drives blijven een hoogtepunt voor vele van de bezoekers. De safaritochten worden 's morgens vroeg en' s avonds laat uitgevoerd en stoppen halverwege waar we onze gasten hapjes en drankjes serveren. De gekwalificeerde gids helpt met het delen van informatie over fauna, flora en interessante vogelsoorten. Met de overvloed aan wild op de boerderij heeft elke gamedrive hoogtepunten, vooral wanneer gasten het geluk hebben de neushoornfamilie te kunnen zien!

  Op GocheGanas kan je onder andere steenbok, duiker, klipspringer, rode hartebeest, gnoe (blauw), eland, Burchell's zebra (beschermde en geconserveerde zoogdieren in Namibië), springbok, oryx (gemsbok), kudu, giraffe, waterbok, wrattenzwijn, Hartmann's bergzebra (een van Namibië's geconserveerde zoogdieren), breedlip neushoorn (tweede grootste landzoogdier), cheetah, luipaard, caracal, gestreepte bunzing (Zorilla) en zwarte gnoes terugvinden.

Onder de kleine soorten kun je kleine vlek genet, honingdas, Afrikaanse wilde kat, Kaapse vos, bat-eared vos, zwartrug jakhals, aardwolf, aardvarken (antbear), pandoline (schilferige miereneter) (beschermd), gele mangoeste, gestreepte mangoest, suricate (meerkat), grondeekhoorn, scrubhaas, springhaas, rock dassie, stekelvarken, bushbaby (kleinere nacht aap) en chacma baviaan zien.

TARIEVEN VOOR DE MAAND maart 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van kamer, ontbijt, diner (DBB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking:
Prijs van de overnachting is inclusief ontbijt en avondmaal, gebruik van de Wellness Village (verwarmd binnen- en buitenzwembad, sauna, gym, relaxatiekamer, frisdrank). 

Kinderen:
- Maximum twee kinderen onder 12 jaar kunnen een kamer delen met twee volwassenen (slaapzetel).
- Kinderen tot 3 jaar: verblijven gratis indien ze de kamer delen met 2 volw.
- Kinderen 4-12 jaar = kinderprijs, indien ze de kamer delen met 1 of 2 volw.

Maaltijden 2024:

- Ontbijt: 215 N$/pp
- Lunch vast menu: 325 N$/pp
- Avondmaal: 455 N$/pp

Activiteiten 2024:
- Nature/gamedrive 2,5 uur incl drankje 1-3 pers: 2700 N$/voertuig, 690 N$/pp bij 4 of meer personen
- Nature/gamedrive met picknick  (3u) minimum 4 pers: 1281 N$/pp
- Wandeling met gids  (1,5 u) : 463 N$/pp, 238 N$/pp bij 2 of meer personen

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid ZwembadInternet toegangSpaDVD

In de kamers:

AirconditioningVerwarmingTelefoonRookverbodThee en koffieHaardrogerKoelkast/minibarInternetTelevisieRadio

In de badkamers:

DoucheDouche in badJacuzziSauna

In de omgeving:

StadWildBerg(en) Natuurreservaat
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Namibie te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

prachtig uitzicht zowel vanuit de lodge als vanop de bar en het restaurant. Zeer vriendelijke en professionele ontvangst. Zeer lekker eten.

Jochen Willems en Rosina Beirnaert (28-08-2022)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in