GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Sesriem Campsite

20kamers/units
Namibie | Hardap | Sossusvlei Namibische eigenaar/uitbater(s): Namibian Wildlife Resorts
m | Lat:S 24° 29' 11" Long: E 15° 47' 57" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Sesriem Camping perfect gelegen bij de ingang tot Sossusvlei binnen de poorten van het park, op slechts een eindje rijden van Sesriem Canyon en direct naast de poort welke de toegang biedt tot de duinen. Sesriem Camping is de enige camping die gelegen is binnen de parkpoorten en daardoor een unieke toegang naar Sossusvlei en de Namib-woestijn biedt, een uur vooraleer het grote publiek wordt binnen gelaten. De buitenpoorten van het park openen slechts bij zonsopgang, terwijl kampeerders een uur vooraf binnen mogen en zo de mogelijkheid hebben om tot bij de duinen te rijden om daar te genieten van een prachtige zonsopgang. Extra troef is dat de toegang tot Elim Dune ook voor kampeerders toegankelijk is voor een prachtige zonsondergang.

Sesriem Camping beschikt over goed uit elkaar gelegen kampeerplaatsen onder de kameeldoorn bomen en ze hebben allen een BBQ, een waterkraan, dierveilige vuilnisbakken en een lage muur rondom elke camping. Het gemeenschappelijke sanitair biedt douches en toiletten. Een zwembad in het midden van het kamp biedt u de mogelijkheid om af te koelen en te ontspannen in de middaghitte en de bar serveert koude dranken. Bij de ingang is er een tankstation. Wil je graag dineren, kan dit in de Sossusvlei lodge, gelegen naast het kamp. Het kamp heeft ook een winkeltje met basisvoorzieningen en bij het benzinestation net buiten het kamp is er ook een grote winkel welke alle proviand heeft om zelf iets te koken.

TARIEVEN VOOR DE MAAND juli 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting zonder ontbijt (RO), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking: Kindertarief 50% is geldig tussen 6 en 12 jaar (onder 6 jaar gratis)

Activiteiten 2023/2024:
- Begeleide natuurrit in het park of naar Sossusvlei: 845 N$/pp
- Begeleide excursie naar Elim Dune: 450 N$/pp
- Begeleide wandeling naar Sesriem Canyon: 450 N$/pp
- Shuttledienst van 2x4 parking tot Sossusvlei @ 180 N$ per persoon (ter plaatse te boeken en cash te betalen)


* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunch

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Open haardZwembadBraaiGamedrive(s)Creditcard faciliteiten

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandWildBerg(en) Natuurreservaat
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Namibie te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in