GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Omungunda camping site

5kamers/units
Namibie | Kunene | Opuwo Namibische eigenaar/uitbater(s): John
m | Lat:S 17° 47' 57" Long: E 13° 41' 26" check-in: 14:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer

Het Ovahimba Living Museum is een plek waar je interactief de traditionele cultuur van de Ovahimba kunt ervaren. Het museum fungeert als een educatieve plek waar zowel bezoekers als kinderen van de eigen gemeenschap welkom zijn om meer te weten te komen over de Himba-gemeenschap. Het museum is strategisch gelegen tussen de Ovahimba-hoofdstad Opuwo en de paradijselijke Epupa-watervallen aan de Kunene-rivier in het noorden van Namibië. Het museum bestaat uit een grote traditionele woonplek waarin de Ovahimba geïnteresseerde gasten kennis laten maken met hun dagelijkse routines en hen aanmoedigen om deel te nemen.

Belangrijke elementen van de oorspronkelijke traditie zijn de productie van voedsel, vakmanschap (smeden, aardewerk, houtsnijwerk, leerlooierij), het bouwen van lemen hutten en zang en dans. Gasten maken kennis met de boerderij, het belang van het vuur, het spirituele en het belang van vee binnen de Ovahimba-cultuur. Ze zijn van harte welkom om actief deel te nemen aan alle gedemonstreerde activiteiten. Zelfs Ovahimba-bodypainting of een echte traditionele bruiloft bijwonen zijn mogelijk. Otjihimba is de gesproken taal van de Ovahimba, een dialect van de wijdverbreide Otjiherero-taal, maar de gids vertaalt alles in het Engels. 

Gasten zijn van harte welkom om te verblijven op de nabijgelegen Omungunda camping en om verschillende programma's te boeken in het Living Museum. De Omungunda camping site is een van die plaatsen waar je, wat je stemming ook is, rustig kan ontspannen na een vermoeiende rit van of naar de Epupa-watervallen. Je zult een onvergetelijke dag hebben in het Ovahimba Living Museum of de Omungunda camping!

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Namibie te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in