GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Maritz Country Lodge

19kamers/units
Namibie | Karas | Keetmanshoop Namibische eigenaar/uitbater(s): Willem en Antoinette Maritz
1057.7 m | Lat:S 26° 36' 42" Long: E 18° 10' 0" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Maritz Country Lodge is ideaal gelegen op amper 5 km ten zuiden van Keetmanshoop, alsook op weg naar de beroemde Fish River Canyon, de tweede grootste canyon in de wereld. De accommodatie omvat 19 bungalows, allen uitgerust met airconditioning, televisie, koelkast en een barbecue. Verder is er kampeerruimte met 16 staanplaatsen, een restaurant, bar, zwembad en conferentieruimte. 12 van de bungalows kunnen tot 6 personen accommoderen. De andere vier maximum twee personen. Vanuit de lodge worden dagelijks game- en naturedrives georganiseerd. Gasten mogen zich vooral verwachten aan heel wat antilopensoorten in het gebied.
Opmerking: Kinderen tot 2 jaar verblijven gratis bij twee volwassenen op de kamer. Kinderen tot 18 jaar kunnen terecht in de familiekamers. Maaltijden en activiteiten kunnen best vooraf besproken worden. Visa en Mastercard welkom. 2% Tourism Levy inbegrepen in de prijs van de overnachting.

- Middagmaal best vooraf reserveren

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Satelliet TVOpen haardWasserijZwembadInternet toegangFaxCopyBraaiParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarTelevisie

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandStadWildNatuurreservaat Township
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Namibie te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in