GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Uukwaluudhi Safari Lodge

12kamers/units
Namibie | Kunene | Opuwo Namibische eigenaar/uitbater(s): Johan Liebenberg and Ben Bouwer
1190.75 m | Lat:S 18° 4' 33" Long: E 14° 23' 54" check-in: 12:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Uukwaluudhi Safari Lodge is gelegen op een natuurgebied dat onderdeel uitmaakt van een conservatiegebied op ongeveer een 100 kilometer ten noorden van het beroemde Etosha Nationaal Park. De betekenis van de naam is 'kleine groep of clan' in de Nama taal. Het domein van 6.000 hectare is een samenwerkingsakkoord tussen Opuwo Country Lodge en de Uukwhaluudhi Conservancy en dient ter bescherming van de lokale diersoorten. De samenwerking zorgt ervoor dat de inkomsten deels naar de lokale bevolking gaan en dat er ook geld wordt ingezameld voor lokale gemeenschapsprojecten en conservatie. De lodge geeft uit op de open Afrikaanse savanne en je kan hier antilopen, zebra en giraf waarnemen die zich maar al te graag voeden aan de Mopani en Terminalia struiken. In totaal zijn er 12 kamers, waarvan 8 Meru tenten en 4 Luxury Twin kamers. Allen hebben ze een eigen badkamer met douche. Op het domein is ook een eigen restaurant, bar, zitruimte, een souvenirshop en een groot zwembad. Draadloos internet is eveneens beschikbaar. Buiten begeleide wandelingen kan je er ook vogels observeren, mee op gamedrive gaan, een culturele tour beleven en ook een dagexcursie maken naar de Ruacana watervallen en de Himba.
Opmerking: 2% Tourism Levy inbegrepen in de prijs van de overnachting. Kinderen onder de 5 jaar verblijven gratis bij twee volwassenen. 5 tot 11 jaar aan 50% van het volwassenetarief. Visa en Mastercard welkom. Excursies moeten vooraf gereserveerd worden.

Maaltijden:
-ontbijt: N$200 pp
-1-gangenlunch N$250 pp
-3-gangendiner N$500 pp

Aktiviteiten:

Safari: halve dag (2-3u), 's morgens of 's middags, verfrissing inbegrepen: N$900 pp
Wandelsafari met gids (2u), verfrissing inbegrepen: N$563 pp
Ovihimba : bezoek aan de Himba's (3u):N$ 1013 pp
Ovihimba cultuur/historische tour: halve dag Ovihimba 'levend museum', max 4 personen:N$1125 pp
Ruacana Falls: volledige dag, max 4 personen. N$2363 pp

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardWasserijZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerInternet

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandStadBosgebiedWildBerg(en) Nationaal ParkRivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Namibie te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in