GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Sossusvlei Desert Lodge

10kamers/units
Namibie | Hardap | Sossusvlei Namibische eigenaar/uitbater(s): AndBeyond
871.29 m | Lat:S 24° 48' 11" Long: E 15° 53' 29" check-in: 14:00 tot / check-out: 11:00
Reserveer
Sossusvlei Desert Lodge is gelegen in de ongetemde wildernis van het NamibRand Nature Reserve, niet gek ver weg van de beroemde Sossusvlei duinen, de hoogste in de wereld. De lodge is vrijwel volledig afgezonderd van de buitenwereld, met de dichts bijzijnde staat, zo een 150 kilometer verder weg. Ruwe bergen en semi-woestijn gebied vormen het landschap. De lodge telt slechts 10 villa's, die gebouwd zijn uit steen en heel veel glaswerk, bezorgen gasten een onvergetelijke ervaring. Daar waar niemand zou denken dat luxe bestond in de woestijn, wordt dit hier op een verrassende manier waar gemaakt. Het interieur bestaat uit heel wat natuurlijke elementen, maar ook hedendaags comfort is ongetwijfeld aanwezig.

Elke suite is uitgerust met airconditioning en de grote raampartijen geven een ongestoord en eindeloos zicht over de omliggende natuur. Verder is er een eigen veranda, een slaapkamer met dakraam om van in het bed naar de sterren te kunnen kijken, een woonkamer met open haard, een ensuite badkamer met een glazen regendouche met 180º uitzicht en een perfect gepositioneerd privé zwembad voor de sublieme afkoeling na een lange dag in de woestijnhitte. Alle suites hebben discrete muzieksystemen en op maat gemaakte persoonlijke bars. Een van de meest innovatieve kenmerken van het ontwerp van de lodge, is de manier waarop de extremen van de natuurlijke omgeving worden benut om energie te creëren en afvalwater te recyclen. Elke suite heeft zijn eigen zonne-energiecentrale en produceert genoeg energie om niet alleen de airconditioning van stroom te voorzien, en al het supercomfort van een luxe lodge, maar ook de waterbehandelings- en recyclingsystemen.

Wie Sossusvlei Desert Lodge zegt, denkt niet alleen aan afzondering en luxe ter gelijkertijd, maar ook aan een ongeziene service en ontvangst, gecombineerd met een schitterende keuken. Dankzij het interactieve keukenontwerp kunnen gasten hun eigen gerechten en menu samenstellen als ze dat willen. Een reeks unieke eetruimtes binnen en buiten zorgt ervoor dat gasten nooit twee keer op dezelfde plek dineren. Een fijne selectie wijnen uit een indrukwekkende inloopwijnkelder vormt een aanvulling op sublieme maaltijden, terwijl de Lodge Shop het beste ambachtelijke aanbod van Namibië toont.

Gasten kunnen hier tevens genieten van een van een schitterende sterrenhemel en een observatorium, waar ze bijgestaan worden door een voltijdse astronoom. Woestijnavonturen zijn hier in overvloed en er worden gepersonaliseerde gastactiviteiten voor kleine groepen aangeboden. Opties zijn onder meer een Sossusvlei-excursie om 'Big Daddy' te beklimmen en een bezoek aan Deadvlei, de geheimen van de duinen te voet en met de quad verkennen op de Desert Spirit Experience. Ontdek het oude San Bosjesmannen tijdperk op de Desert People Experience en de fascinerende geologie in het gebied op de Desert Rock Experience. Drink sundowners op een Desert Drive, trek je laarzen aan voor de Big Dune Walk, ga sterren kijken, ballonvaren, wandelen, e-biken en kom tot rust met Healing Earth Wellness Treatments

Inbegrepen: 
Accommodatie, 3 maaltijden per dag, frisdrank, huiswijnen, lokale sterke dranken en bieren, thee, koffie en drankjes tijdens de nature drives. Gasten kunnen deelnemen aan volgende activiteiten: 1 x ochtend sossusvlei excursie, living dunes (dieren en planten van de duinen), desert people (lokale San bevolking), desert rock (geologie), desert drive (natuurrit per 4x4), big dune walk (begeleide wandeling), stargazing (sterrekijken), e-biking en wandelen, deze twee laatsten op eigen houtje.

Niet inbegrepen:
Champagne, cognac, betere wijnen, geïmporteerde dranken, spa behandelingen en helicopter- of  ballonvlucht

Kinderen:
- 0 tot 5 jaar: gratis indien ze de kamer delen met een of twee volwassenen
- 6 tot 16 jaar: 50% vanhet volwassen tarief indien ze de kamer delen met een of twee volwassenen
Kinderen onder de 12 mogen niet deelnemen aan de quadbike excursie

Honeymoon offer:
1 partner betaalt vol tarief en de andere slechts 50% van het tarief van de accommodatie voor het volledige verblijf. Dit is niet van toepassing op de Star Dune Suite. Men moet ook kunnen aantonen dat het verblijf plaatsvindt binnen de 6 maanden na het huwelijk en een minimum van 2 nachten is vereist.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardWasserijBibliotheekZwembadInternet toegangFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVerwarmingTelefoonWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternet

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

PlattelandWildBerg(en) Natuurreservaat
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Namibie te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in