GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Tambuti Lodge

2 8kamers/units
Namibie | Cavango | Rundu Namibische eigenaar/uitbater(s): reservations
m | Lat:S 17° 54' 35" Long: E 19° 45' 53" check-in: 14:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Tambuti Lodge ligt in het centrum van de Kavango-regio, ideaal gelegen in het hart van Rundu met uitzicht op de Kavango rivier. Tambuti Lodge heeft het enige authentieke Afrikaanse restaurant ten noorden van Etosha. Ze zijn gespecialiseerd in de lokale traditionele Afrikaanse keuken en dranken uit lokale ingrediënten uit de Kavango-regio. Dit geeft gasten de mogelijkheid om lokale gerechten en smaken te leren kennen en zo ook de lokale bevolking te steunen doordat hun produkten dan een afzet hebben.

De familiekamers zijn allemaal uitgerust met bad en douche, terwijl de dubbele kamers enkel een douche hebben. Alle kamers hebben sateliet televisie, koelkast, waterkoker voor thee en koffie, ventilator, telefoon, muskietennetten voor de ramen en over de bedden. Vijf kamers hebben een queensize bed en de drie anderen 2 enkele bedden. De familiekamers hebben tevens een eenpersoonsbed en een extra bed op aanvraag waardoor ze geschikt zijn voor 3 tot 4 personen.

Alle dubbele kamers alsook 1 familiekamer hebben uitzicht op de rivier. De overige 4 familiekamers kijken uit op de zeer verzorgde tuin. Alle kamers hebben een veranda buiten waar je kan genieten van de verschillende vogels en vlinders in de tuin, evenals enkele van de fruitbomen. Deze bomen omvatten mango, citroen, druiven, sinaasappel, perzik, avocado, bananen, passievruchten/granadilla en papaya om er maar een paar te noemen.

Ervaar de rijke cultuur van de regio in het Mbunza Living Museum op slechts 15 km van de lodge. Dit levende museum draagt bij aan het levensonderhoud van de lokale bevolking terwijl het tevens dienst doet als een traditionele school die de lokale cultuur en tradities bewaart.

Kayaks zijn beschikbaar bij de lodge om op eigen houtje de rivier op te gaan. Er is ook de mogelijkheid om een sunset cruise te boeken, welke plaatsvindt bij Samsitu Camp, op 15 km van de lodge waar het waterniveau hoger staat. U moet hier wel zelf naartoe rijden. Vertrek is om 16u en drankjes kunnen op de boot worden aangekocht.

TARIEVEN VOOR DE MAAND maart 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Kinderen:
- tussen 0 en 2 jaar verblijven gratis
- tussen 3 en 10 jaar aan 50%
- vanaf 11 jaar volwassen tarief

Activiteiten:
- Kayak huur - 150 N$ per persoon
- Boat cruise vanaf Samsitu camp (15 km van de lodge) - 180 N$ per persoon

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Satelliet TVZwembadDraadloos netwerkParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorRookverbodThee en koffieSateliet TV

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandStadWildRivier of meer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Namibie te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in