GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Sossusvlei Lodge

45kamers/units
Namibie | Hardap | Sossusvlei Namibische eigenaar/uitbater(s): Taleni Africa
784.59 m | Lat:S 24° 29' 8" Long: E 15° 48' 1" check-in: 14:00 tot 0 / check-out: 10:00
Reserveer
Sossusvlei Lodge is gelegen op een toplocatie! Uitstekende service, schitterende (sublieme) keuken en een onvergetelijk verblijf in de de woestijn zijn gegarandeerd. De lodge ligt vrijwel letterlijk aan de toegangspoort naar de Sossusvlei duinen. De lodge telt in totaal 45 luxe tenten die alle het zicht hebben op de unieke woestijn en bergen. Elke bungalow is deels opgetrokken onder canvas en deels in steen. De badkamer is ruim en beschikt over een douche. Elke accommodatie heeft ook een eigen ruime patio met stoelen en tafel. Er zijn ook drie tenten die geschikt zijn voor families met kinderen. Verder zijn er ook drie kamers die aangepast werden voor personen met een fysieke belemmering.

Zowel het ontbijt, alsook het avondmaal komt in buffetvorm. Van einde en ver is de keuken van Sossuvlei Lodge gekend en terecht want de buffetten zijn werkelijk gigantisch te noemen (en dit in de woestijn!) en alles wordt er aan gedaan om met verse ingredienten te werken. Voor gebakken eieren met spek of andere ingredienten en ook voor het avondmaal, worden dagelijks chefs opgetrommeld om buiten op het grote terras de maaltijden vers te bereiden. De barbecue is een verrijking met meerdere keuzes aan vlees en vis, denk daarbij vooral aan rund, impala, springbok, koedoe, zebra en tal van andere soorten vlees. Laat alvast nog een plaatsje voor het dessert, want het dessertbuffet is al even groot als dat van de andere maaltijden. Voor het middagmaal kan er ook voorzien worden dat er lunchboxen mee kunnen genomen worden, die je best tijdig vooraf bestelt. Buiten uitstekend logement, een schitterende keuken en een hartelijk onthaal, beschikt de lodge ook over twee benzinestations, een souvenirshop en gratis draadloos internet in het hoofdgebouw (toegang te bekomen bij de receptie).

Vanuit Sossusvlei Lodge kan u allerhande activiteiten ondernemen, waaronder een ballonvaart over de woestijn. Je kan deze activiteiten best tijdig vooraf reserveren of je geluk beproeven bij het lokale kantoor. Vergeet alvast ook niet tijdig Sossusvlei Lodge, Desert Camp of Desert Quiver Camp (alle behorend tot de Taleni Groep) tijdig te reserveren. Gezien de toplocatie en de populariteit zijn dit de lodges die het snelst komen vol te zitten. Toegegeven, Sossusvlei Lodge is geen goedkope bestemming, maar de extra prijs die u ervoor betaalde zal snel vergeten zijn wanneer u terugblikt naar wat u er allemaal voor terugkreeg!

TARIEVEN VOOR DE MAAND juni 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van kamer, ontbijt, diner (DBB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Kinderen: 
- max. 1 kind en 1 baby kunnen in de kamer van de ouders gratis logeren op een single bed of in een babybedje
- kinderen jonger dan 12 jaar betalen 50% van de maaltijdprijs 

- Hoog seizoen tarief op 24, 25 en 31 December 2024

Maaltijden 2024:

- ontbijt: 165 N$/pp
- lunch: 240 N$/pp
- lunch pakket: 125 N$/pp
- diner: 375 N$/pp

Activiteiten 2024 (best vooraf te reserveren):
- Sundowner drive: 513 N$/pp
- Elim nature walk min 2 pax: 700 N$/pp
- Sossusvlei en Dead Vlei (min. 4 pers): 1313 N$/pp
- Sesriem Canyon (in 4 pers): 619 N$/pp

Maaltijden 2025:

- ontbijt: 170 N$/pp
- lunch: 250 N$/pp
- lunch pakket: 130 N$/pp
- diner: 395 N$/pp

Activiteiten 2025 (best vooraf te reserveren):
- Sundowner drive: 569 N$/pp
- Elim nature walk min 2 pax: 769 N$/pp
- Sossusvlei en Dead Vlei (min. 4 pers): 1444 N$/pp
- Sesriem Canyon (in 4 pers): 619 N$/pp

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Open haardWasserijZwembadRolstoel vriendelijkFaxCopyBraaiParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorWasserijRookverbodThee en koffieHaardroger

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandBerg(en) Nationaal ParkRivier of meer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Namibie te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Perfect gelegen en heerlijke bbq

Hans Craanen & Janet de Jongh (14-02-2024)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in