GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Ai-Ais Hot Springs Resort

20kamers/units
Namibie | Karas | Ai-Ais Namibische eigenaar/uitbater(s): Namibian Wildlife Resort
212.74 m | Lat:S 27° 55' 13" Long: E 17° 29' 20" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
De warmwaterbronnen van Ai-Ais liggen in het zuidelijke gedeelte van het Fish River Canyon Nationaal Park. Het kamp en Spa complex beschikt over hotelkamers en bungalows, alsook kampeerplaatsen. De kamers, zowel in de bungalows als in het hotel werden recentelijk vernieuwd en zijn ruim en netjes verzorgd. In totaal zijn er 20 Mountain View kamers (met zicht op de bergen) en 16 River View kamers, deze laatste hebben het zicht van de camping en rivier. De bungalows hebben alle een eigen jacuzzi, satelliet televisie en een eigen ingerichte keuken, ideaal voor gezinnen. Er is een restaurant met groot buitenterras, een benzinestation, een binnen- en buitenzwembad (binnenzwembad is gevuld met warm water van de bron en is betalend plus toegankelijk tot 21u, ook voor dagbezoekers). Het buitenzwembad, dat vlak naast de camping gelegen is, is naar onze mening het leukste en tevens gratis. Het heeft een temperatuur van 24 graden Celsius. Vanuit het resort kunnen tevens wandelingen gemaakt worden en een bezoek aan de beroemde Fish River Canyon is een absolute must!

TARIEVEN VOOR DE MAAND juni 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking: Kindertarief aan 50% is geldig tussen 6 en 12 jaar (onder 6 jaar gratis bij twee volwassenen op de kamer)

Maaltijden 2024:

- Ontbijt (continental): 90 N$/pp
- Ontbijt (full English): 180 N$/pp
- Lunch: 260 N$/pp
- Dinner: 300 N$/pp

Activiteiten 2024:
- Rit door de natuur (voor- of namiddag): 695 N$/pp
- Natuurwandeling met gids: 320 N$/pp

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Namibie te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

wel wat achterstallig onderhoud,zijn van kamer gewisseld maar in de die kamer was het sanitair ook niet geweldig

Joris Jansens (03-02-2010)

onze accommodatiesin Ai-Ais (2)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in